Χανιά | Η «χωματερή» του ΟΤΕ στον Αλικιανό | Photos

χανιά-η-χωματερή-του-οτε-στον-αλικια-457432

Με εγκαταλελειμμένο χώρο μοιάζει το κτίριο που στεγάζονται τα μηχανήματα του ΟΤΕ, στον Αλικιανό.
ote_alikianos-1Ειδικότερα, ο εξωτερικός χώρος που παρκάρονται τα μηχανήματα του ΟΤΕ, έχει γεμίσει με παλιά και τρακαρισμένα αυτοκίνητα, χαλασμένα μηχανήματα και συσκευές σαν να είναι μάντρα ή ακόμα χειρότερα, χωματερή!

Σαν να μην έφτανε αυτό, εδώ και λίγες ημέρες ένα τρακαρισμένο όχημα του ΟΤΕ, έχει τοποθετηθεί κυριολεκτικά στην μέση του δρόμου, στο χωριό Αλικιανός, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος τροχαίο ατυχήματος. Η δε κατάσταση στο πάρκινγκ του ΟΤΕ, αποτελεί εστία μόλυνσης και είναι εικόνα απαράδεκτη.
ote_alikianos-8Ο αναγνώστης που έστειλε τις φωτογραφίες από το σημείο, στο zarpanews.gr, σχολιάζει τα εξής: «Πρόκειται για κεντρικό δρόμο του χωριού Αλικιανός και για το κτίριο όπου στεγάζονται τα μηχανήματα του ΟΤΕ. Στην ήδη υποβαθμισμένη από την εκπομπή κυμάτων λόγω κάλυψης δικτύου κατοικημένη περιοχή, όπου βρίσκεται το εν λόγω κτίριο, φτάσαμε στο σημείο να αντικρίζουμε εικόνες ντροπής και πλήρους εγκατάλειψης του χώρου, έχοντας μετατρέψει τον πέριξ χώρο σε νεκροταφείο αυτοκινήτων του ΟΤΕ.

Αυτά ανάμεσα σε καλώδια, ξύλα και άλλο τεχνικό υλικό που μένει εκεί και σκουριάζει, δημιουργώντας μία απαίσια εικόνα την οποία αντικρίζουμε από τα σπίτια μας. Κερασάκι στην τούρτα…..το νέο απόκτημα! Ένα τρακαρισμένο βαν το οποίο στάθμευσε στη μέση του δρόμου (δεν το έβαλαν ούτε καν στην άκρη άκρη) αποτελώντας κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς ειδικά τη νύχτα, αφού και ο φωτισμός δεν είναι επαρκής».

ote_alikianos-4ote_alikianos-7

ote_alikianos-3Υ.Γ. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι αρμόδιοι να επέμβουν, ο δήμος, οι διευθυντικά στελέχη του ΟΤΕ, πάντως κάτι πρέπει να γίνει άμεσα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook