Χανιά | Η ταινία «Επτά φορές γυναίκα» στον Κήπο

χανιά-η-ταινία-επτά-φορές-γυναίκα-στ-582164

Η ταινία «Επτά φορές γυναίκα» πρόκειται να προβληθεί από τις 15 και τις 17 Σεπτεμβρίου, στον Δημοτικό Κήπο.

του Βιτόριο Ντε Σϊκα

με τους Σίρλευ Μακ Λέην, Πήτερ Σέλλερς,

Ροζάνο Μπράτσι, Έλσα Μαρινέλι

και Βιττόριο Γκάζμαν

Διάρκεια 99 λεπτά

Μια κλασική ταινία από τις λίγες που έχουν δώσει την δυνατότητα στην Σίρλει Μακ Λέιν να ξεδιπλώσει σε τέτοια έκταση το ταλέντο της. Η έξοχη σταρ υποδύεται επτά διαφορετικούς χαρακτήρες γυναικών σε μια χαριτωμένη σπονδυλωτή ταινία που υπογράφει ο Βιττόριο Ντε Σίκα.

Πωλέτ: ακολουθώντας τη νεκροφόρα που περιέχει τα λείψανα του συζύγου της, η πανέμορφη Πολέτ, με έκπληξη θα δεχτεί τις ανήθικες προτάσεις του οικογενειακού τους γιατρού (στον αντίστοιχο ρόλο Πίτερ Σέλερς, ενώ σε cameo θλιμμένου συγγενή εμφανίζεται ο ίδιος ο Ντε Σίκα).

Μαρία Τερέζα: Έξαλλη από την απιστία του συζύγου της με την καλύτερη φίλη της, αποφασίζει να κάνει έρωτα με τον πρώτο άντρα που θα βρεθεί μπροστά της.

Λίντα: Ένας Σκοτσέζος και ένας Ιταλός βρίσκονται στο δωμάτιο μιας μεταφράστριας των Ηνωμένων Εθνών που ψάχνει να βρει τη σεξουαλική της ταυτότητα. Σε cameo η… φωτό του Μάρλον Μπράντο.

Εντιθ: Η παμπόνηρη σύζυγος ενός επιτυχημένου συγγραφέα αποφασισμένη να προκαλέσει το ενδιαφέρον του πάση θυσία, υποδύεται την ηρωίδα ενός βιβλίου του. Εκείνος την περνάει για τρελή και το πανηγύρι ξεκινά…

Εύα: Η σύζυγος ενός εκατομμυριούχου προκειμένου να εντυπωσιάσει με ένα βραδυνό φόρεμα αποκλειστική δημιουργία ενός μοντελίστ, στην Όπερα, είναι ικανή να φτάσει στο… έγκλημα.

Μαρία: Δυο εραστές αποφασίζουν να αυτοκτονήσουν με τα ρούχα που θα φορούσαν στο γάμο τους που δεν θα γίνει ποτέ. Τα διαδικαστικά της αυτοκτονίας, όμως θα τους προκαλέσουν τρελό πονοκεφάλιασμα!

Τζην: Δυο φιλενάδες σε ένα καφέ, παρατηρούν πως ένας κομψός κύριος τις «καρφώνει». Κολακευμένες και περίεργες αποφασίζουν φεύγοντας, να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους για να δουν ποιαν από τις δυο θα ακολουθήσει. Κι ενώ μια ξαφνική χιονοθύελλα παραλύει το Παρίσι, ο μυστηριώδης κύριος (Μάικλ Κέην) ακολουθεί την Τζην.

Γενική είσοδος : 5 €

Ελεύθερη είσοδος :

Άνεργοι (με κάρτα ανεργίας)

ΑΜΕΑ

Πολύτεκνοι (με επίδειξη κάρτας)

Ενήλικες άνω των 65 ετών

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook