Χανιά | Η… πρώτη γεύση για το «Χανιά 2018»

χανιά-η-πρώτη-γεύση-για-το-χανιά-2018-678153

Ο Γ.Σ. «Ελ. Βενιζέλος» πραγματοποίησε την Τετάρτη στο ξενοδοχείο «ΧΑΛΕΠΑ» την πρώτη συνέντευξη Τύπου όπου επίσημα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή της 8ης Διεθνούς Αθλητικής Συνάντησης Στίβου «Χανιά 2018» και παρείχε τις πρώτες πληροφορίες που την αφορούν.

Ο Πρόεδρος κ. Γιατρουδάκης Γιώργος καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Ανδρουλιδάκης Χριστόφορος και κ. Χαριτάκη-Μακράκη Χρύσα εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την προετοιμασία και ποιότητα της διοργάνωσης αφού αναμένεται να έχει τις περισσότερες  συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά τόσο από Έλληνες όσο και από Ξένους αθλητές και αθλήτριες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου.

Το πρόγραμμα αγωνισμάτων είναι:

Αγωνίσματα Ανδρών

100μ, 200μ, 400μ, 800μ, 110μ. εμπόδια, Επί κοντώ, Μήκος, Σφαιροβολία, Δισκοβολία

Αγωνίσματα Γυναικών

100μ, 400μ, 100μ. εμπόδια, Επί κοντώ, Τριπλούν

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί συμμετοχές από την Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Κροατία, Ρουμανία, Σερβία, Φιλανδία ενώ είναι σε εξέλιξη συμμετοχές και από άλλες ξένες χώρες. Η διοργάνωση είναι εγκεκριμένη από το ΣΕΓΑΣ και αποτελεί πρόκριση αθλητών και αθλητριών για τα επερχόμενα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα του 2018.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης έγινε αναφορά στο προσχέδιο του αγωνιστικού προγράμματος, το οποίο πέρα από τα βασικά αγωνίσματα της διοργάνωσης για άνδρες και γυναίκες περιλαμβάνει και αγωνίσματα αναπτυξιακών κατηγοριών, κυρίως Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

Συνδιοργανωτές της μεγάλης αυτής αθλητικής διοργάνωσης είναι η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά ενώ υποστηρίζεται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, το ΕΑΚ Χανίων, το Ίδρυμα Μελετών και Ερευνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Χανίων.

Η διοργάνωση του «ΧΑΝΙΑ 2018» θα ήταν ανέφικτη χωρίς τη στήριξη των Χορηγών της:

  • Χρυσός Χορηγός : ΑΝΕΚ LINES
  • Αργυροί Χορηγοί: COSMOTE, ΜΠΥΡΑ FIX ΑΝΕΥ
  • Χάλκινοι Χορηγοί: ΝΕΡΟ SAMARIA, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΥΝΚΑ
  • Επίσημος Χορηγός Φιλοξενίας: HALEPA HOTEL
  • Επίσημος Χορηγός Εσωτερικών Μετακινήσεων: ΚΤΕΛ
  • Χορηγοί Φιλοξενίας: ΚΥΔΩΝ, AVRA CITY HOTEL, GERANIOTIS, KRITI, CALDERA BEACH
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: COSMOTE TV, ΕΡΤ, ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ, ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, SPORTDAY NEWS, FLASHNEWS.GR, PARAKRITIKA.GR, EΡΑ σπορ

Το «ΧΑΝΙΑ 2018» είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Έλενας Βενιζέλου και θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Χανίων το Σάββατο 19 Μαΐου 2018.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Η… πρώτη γεύση για το «Χανιά 2018»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook