Χανιά | Η Παγκρητική Ένωση Αμερικής στηρίζει το Αννουσάκειο Ίδρυμα

χανιά-η-παγκρητική-ένωση-αμερικής-στη-333816

Ο Πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής κ. Παναγιώτης Ψαράκης με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης επισκέφθηκαν το Αννουσάκειο Ίδρυμα-Θεραπευτήριο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου.

Στην επίσκεψη μετείχε και η κ. Μανουσάκη Ρίμα, σύζυγος του κ. Μανουσάκη, μέλος Δ.Σ. της Παγκρητικής, Υπεύθυνη του Φιλανθρωπικού Κληροδοτήματος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, ως επίσης και ο κ. Βερυκάκης, μέλος Δ.Σ.

pagkritiki_annousakeio

Τους εκλεκτούς επισκέπτες υποδέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος. Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Παγκρητικής είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Αννουσάκειου και να ενημερωθούν τόσο από τον Σεβ. κ. Αμφιλόχιο, όσο και από τον Διοικητικό Δντή του Ιδρύματος Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιο Αρετάκη, ως επίσης και από τους επιστημονικούς συνεργάτες του Ιδρύματος δια το έργο, τις δράσεις και την προσφορά του Αννουσάκειου στην ευρύτερη κοινωνία.

Έκπληκτοι και εντυπωσιασμένοι από τις πολύπλευρες και ποικίλες δράσεις του Ιδρύματος ως και από την πολύτιμη προσφορά του στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και την στήριξη εκατοντάδων εμπερίστατων και πολύπαθων συνανθρώπων μας σε καθημερινή βάση προσέφεραν στο Ίδρυμα το ποσό των 10.000,00 $ το οποίο και θα διατεθεί δια την δημιουργία, εντός του Ιδρύματος, Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας.

Όπως δήλωσαν θα φροντίσουν δια τον πλήρη εξοπλισμό της Μονάδας αυτής προϋπολογισμού 25.000,00 €.

«Πρόκειται περί Ιδρύματος που επιτελεί ύψιστο προνοιακό και κοινωνικό έργο και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Εκκλησία πρωτοστατεί σε τέτοιου είδους δράσεις και λειτουργεί τόσο ποιοτικά και υψηλών προδιαγραφών Ιδρύματα. Εντυπωσιαστήκαμε και συγκινηθήκαμε», δήλωσε ο Πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής κ. Παναγιώτης Ψαράκης.

Ευχαριστώντας δια την ευγενή χορηγία ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος σημείωσε: «Χαιρόμεθα ιδιαίτερα που στην μακρινή Αμερική χτυπά η καρδιά μιάς άλλης Κρήτης η οποία δεν ξεχνά τις ρίζες, την γενέθλια γη, τον τόπο καταγωγής και με ευαισθησία, αγάπη και αρχοντιά στηρίζει την γη των πατέρων και γεννητόρων.

Στους ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς μας η προσφορά της αγάπης σας γίνεται βάλσαμο και ελπίδα για δεκάδες-εκατοντάδες αδελφούς μας οι οποίοι καθημερινά χτυπούν την πόρτα της Μητροπόλεως μας και, μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος Της, βρίσκουν ανακούφιση, παρηγοριά και στήριξη στις ανυπέρβλητες δυσκολίες του βίου τους».

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Η Παγκρητική Ένωση Αμερικής στηρίζει το Αννουσάκειο Ίδρυμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook