Χανιά | Η Κύπρος τιμά τον Ελευθέριο Βενιζέλο

χανιά-η-κύπρος-τιμά-τον-ελευθέριο-βενι-250900

Η Βουλή των Αντιπροσώπων, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» διοργανώνουν με αφορμή την επέτειο των 80 ετών από τον θάνατο του Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Λευκωσία, εκδηλώσεις αφιερωμένες στον μεγάλο πολιτικό, με θέμα «Στρατηγικές επιλογές στην εξωτερική πολιτική του Ελευθερίου Βενιζέλου».

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος Μακαρίου Γ’ , το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 10:30 π.μ., έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν Βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Δήμαρχοι και άλλοι.

Την κήρυξη των εργασιών θα κάνει ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Λ. Ομήρου, ενώ στο στρογγυλό τραπέζι θα συμμετάσχουν οι Πέτρος Παπαπολυβίου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, Ευάνθης Χατζηβασιλείου, Καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος Θεοδούλου, Δικηγόρος, Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων και Νικόλαος Παπαδάκης, Γενικός Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γιώργος Καζαμίας, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, οι επίσημοι προσκεκλημένοι από την Κρήτη και η αντιπροσωπεία του Ιδρύματος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Λ. Ομήρου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook