Χανιά | «Η Ιστορία του Ζωολογικού Κήπου» στην αίθουσα «Μάνος Κατράκης»

χανιά-η-ιστορία-του-ζωολογικού-κήπου-327572

Η θεατρική παράσταση «Η Ιστορία του Ζωολογικού Κήπου», πρόκειται να δώσει δύο ακόμα παραστάσεις το Σάββατο και την Κυριακή 13-14 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Μάνος Κατράκης» (οδός Ιφιγενείας, Χρυσή Ακτή στις 21.00.

Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται ότι »με το πρώτο έργο του Αμερικανού συγγραφέα Έντουαρντ Άλμπυ, «Η Ιστορία του Ζωολογικού Κήπου» το ιδιότυπο θεατρικό σχήμα «Θεατρικός Κύκλος» εγκαινιάζει την φετινή χρονιά, με μια σειρά από τέσσερεις παραστάσεις, Το έργο, αν και γραμμένο το 1958 είναι και θα είναι διαρκώς επίκαιρο, μια και η θεματική του αναφέρεται στην αποξένωση που κυριαρχεί μέσα στην σύγχρονη κοινωνία και που κάθε περίοδο βρίσκει διαφορετικό τρόπο να εκδηλωθεί.

Την θεατρική διδασκαλία έχει αναλάβει ο Μανόλης Πουλής, που υπερασπίζεται τον ρόλο του Πήτερ, τον Τζέρρυ υποδύεται ο Χάρης Αργυρόπουλος, ενώ σε έναν ιδιάζοντα ρόλο εμφανίζεται και η Σίσσυ Τσαντάκη, με την κιθάρα της και το τραγούδι. Τα σκηνικά και τα κοστούμια επιλέχθηκαν συλλογικά ενώ στα φώτα λειτουργεί η Αλίκη Αδελαίς Αρζανιάδη».

Κρατήσεις (λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων) θα γίνονται στα τηλέφωνα της αίθουσας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook