Χανιά | Η «Εθνική μας μαγείρισσα» στον Αγροτικό Αύγουστο | Photos

χανιά-η-εθνική-μας-μαγείρισσα-στον-α-419443

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν χθες στην πλατεία 1866 για να γιορτάσουν την τελευταία μέρα για τον Αγροτικό Αύγουστο.  Η πασίγνωστη μαγείρισσα της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά και αγαπημένη όλης της χώρας, βρέθηκε στα Χανιά για να δοκιμάσει κρητικά προϊόντα αλλά και γιορτάσει μαζί με φίλους και θαυμαστές της, τον Αγροτικό Αύγουστο.Ο λόγος για την Βέφα Αλεξιάδου η οποία πέρασε από όλα τα περίπτερα του Αγροτικού Αυγούστου και έτυχε έτυχε θερμής υποδοχής από τους ιδιοκτήτες που της πρόσφεραν άφθονα κεράσματα.

 

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας υποδέχθηκε την Βέφα Αλέξιάδου και την ξενάγησε στα περίπτερα του Αγροτικού Αυγούστου.

  • Η Βέφα Αλεξιάδου με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Χανίων Δημήτρη Φραγκάκη και τη σύζυγό του και τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Χίνο με την σύζυγό του.

Όπως δήλωσε στο zarpanews.gr η Βέφα Αλεξιάδου: “Είχα χρόνια να έρθω στα Χανιά και η παρουσία μου εδώ με κάνει πολύ χαρούμενη. Η υποδοχή του κόσμου είναι συγκινητική και μου δίνει μεγάλη δύναμη. Τα κρητικά προϊόντα ήταν πάντα τα πρώτα και πιο γευστικά υλικά που χρησιμοποιούσα στις συνταγές μου και σήμερα που τα δοκίμασα ξανά, κατάλαβα για ακόμα μια φορά την αξία τους.»

Ο κόσμος δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να την αγκαλιάζει και να φωτογραφίζεται μαζί της ενώ και εκείνη δεν έκρυψε την συγκίνηση της. Όπως ήταν φυσικό η Βέφα Αλεξιάδου δεν παρέλειψε να δώσει και τις μαγειρικές τις συμβουλές στις θαυμάστριές τις που τόσα χρόνια την ακολουθούν.

vefa_tonia

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook