Χανιά | «Η … γραφειοκρατία άδειασε τα ράφια» του Κοινωνικού Παντοπωλείου

χανιά-η-γραφειοκρατία-άδειασε-τα-ρ-53722

koinoniko pantopoleioΓραφειοκρατικά είναι τα αίτια για τα άδεια ράφια του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Χανίων όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα είπε στον SUPERFM 89.6 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα κοινωνικής πρόνοιας κ. Μανώλης Φραγκάκης.

Μανώλης Φραγκάκης
Μανώλης Φραγκάκης

Ο κ. Φραγκάκης είπε μεταξύ άλλων πως η νέα διοικούσα επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ανέλαβε μόλις πριν από 15 μόλις ημέρες, ενώ σημείωσε πως τους τελευταίους  τρείς μήνες η κάλυψη σε τρόφιμα προέκυπτε με απευθείας ανάθεση, καθώς συγκεκριμένος διαγωνισμός που βγήκε άγονος δύο φορές.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ανέφερε πως και η νέα δημοτική αρχή πήγε σε απευθείας ανάθεση, και ο νέος ανάδοχος είναι το ΙΝΚΑ Χανίων και παράλληλα επεσήμανε ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε γραφειοκρατικούς λόγους καθώς οι όποιες ενέργειες έπρεπε να έχουν την έγκριση της Αποκεντρωμένης διοίκησης.

Μάλιστα ο κ. Φραγκάκης δεσμεύτηκε πως τα ράφια του Παντοπωλείου την ερχόμενη Τρίτη θα είναι γεμάτα.

???????????????????????????????Εν τω μεταξύ στον SUPERFM 89.6 , μίλησε και η οφελούμενη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ρεγγίνα Κλάουζεν. Η κα Κλάουζεν είπε πως από τον Αύγουστο υπήρχαν ελλείψεις ενώ τους τελευταίους δύο μήνες τα πράγματα χειροτέρεψαν.

Μάλιστα η κα Κλάουζεν επιχείρησε να κάνει γνωστό το συγκεκριμένο πρόβλημα στο δήμο χωρίς πάντως να καταφέρει να συναντήσει κάποιον αρμόδιο.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook