Χανιά | Ζύμωσε και φούρνισε ο σύλλογος »Γειτόνισσες» για τον Ορίζοντα και το Κύτταρο| Photos

χανιά-ζύμωσε-και-φούρνισε-ο-σύλλογος-358922

Τρίτη και πιο δυναμική χρονιά για τον σύλλογο »Γειτόνισσες» της Χαλέπας, που ζύμωσαν σήμερα πασχαλινά κουλουράκια για να τα κάνουν δωρεά στο Παντοπωλείο Αλληλεγγύης του Κυττάρου και στον Σύλλογο ‘Ορίζοντας’, ο οποίος με τη σειρά του θα τα διαθέσει προς πώληση στο παζάρι του (στην οδό Τσουδερών).

Το ζύμωμα ξεκίνησε στις 11:00 με τις »Γειτόνισσες» να έχουν στρωθεί για τα καλά στην δουλειά καθώς φέτος η δόση για τα κουλουράκια μετράει 80 κιλά! Με πολύ όρεξη αλλά και αγάπη έπλασαν κουλουράκια για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη!

Μέχρι τις 17:00 θα κρατήσει το ζύμωμα και στην συνέχεια τα κουλούρια θα παρασκευαστούν και θα μοιραστούν στον σύλλογο «Ορίζοντας» και στο Παντοπωλείο του κυττάρου Χαλέπας.

Σημειώνεται ότι οι ‘Γειτόνισσες’ έχουν ‘υιοθετήσει’ δύο παιδιά από την Αφρική, επικοινωνούν και αλληλογραφούν μαζί τους τακτικά. Επίσης στηρίζουν οικονομικά δύο παιδιά μονογονεϊκής οικογένειας στα Χανιά και ανταποκρίνονται άμεσα και διακριτικά όταν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, μια ζεστή κουβέντα και αισιοδοξία.

Δείτε φωτογραφίες από τα ζυμώματα :

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

KITARO

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook