Χανιά | Ζωντανή αναμετάδοση του TED2016 στο Μ.Α.Ι.Χ

χανιά-ζωντανή-αναμετάδοση-του-ted2016-στο-μ-281612

Για πρώτη φορά το TED του Καναδά δίνει πρόσβαση σε όλον τον κόσμο!

Όσοι από τα Χανιά έχουν κανονίσει κάτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα και δε μπορούν να πεταχτούν στον Καναδά για το TED, μπορούν να το παρακολουθήσουν από την πόλη μας!

Το TEDxChania μαζί με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων διοργανώνουν μία ολόκληρη μέρα προβολής του TED, του συνεδρίου που κερδίζει εντυπώσεις και οπαδούς κάθε μέρα.

Το πρόγραμμα των ομιλιών που θα προβληθεί θα το βρείτε εδώ:

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Αριστοτέλης» του ΜΑΙΧ θα προβάλλεται η δεύτερη μέρα του TED του Καναδά.

Θα μιλήσουν άνθρωποι διακεκριμένοι από κάθε λογής επιστημονικό και επιχειρηματικό πεδίο: μαθηματικά, σχεδιασμός παιχνιδιών, αστρονομία και μηχανική, παιδιατρική, ενώ επίσης θα μιλήσουν ιδρυτές κολοσσών όπως οι Airbnb και UBER.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το TED, πρόκειται για ένα συνέδριο στο οποίο δίνονται ομιλίες από ανθρώπους της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και του σχεδιασμού, με σκοπό να ακουστούν ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Τα συνέδρια TED, που πραγματοποιούνται ετησίως είναι συνυφασμένα με την δύναμη των ιδεών, την έμπνευση για νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα και την εισαγωγή της καινοτομίας που θα κάνει τη διαφορά στην κοινωνία.

Ομιλίες των Steve Jobs, Bill Gates είναι μόνο μερικές από αυτές που έχει φιλοξενήσει το TED, και την Τετάρτη θα είμαστε εκεί για να δούμε ιδέες να γεννιούνται. Θα είμαστε εκεί, για να ακούσουμε ιδέες από τον παγκόσμιο ιστό και να βρούμε τρόπους να τις ενσωματώσουμε στην κοινωνία των Χανίων.

Γιατί οι σημερινές ιδέες θα είναι η αυριανή πραγματικότητα

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου από τις 09.00 έως τις 19.30 στο Μ.Α.Ι.Χ  στην αίθουσα »Αριστοτέλης».

Είσοδος δωρεάν

Πληροφορίες εγγραφής στο tedxchania.com 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook