Χανιά | Ζουν ανάμεσα μας; | «Επαφές τρίτου τύπου» με UFO πάνω από τη Νέα Χώρα;

χανιά-ζουν-ανάμεσα-μας-επαφές-τρίτο-120313

ufoΦαίνεται πως ζουν ανάμεσα μας. Ποιοι; Σύμφωνα με πρόσφατες μαρτυρίες εξωγήινοι, που τις τελευταίες ημέρες, κάνουν βόλτες με τα διαστημόπλοια τους πάνω από την πόλη των Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στο zarpa.gr, τα άτομα που είχαν οπτική επαφή με τους επισκέπτες μας από το διάστημα, πριν από λίγες ημέρες, στην περιοχή της Νέας Χώρας, και συγκεκριμένα προς το τέρμα της οδού Σελίνου, είδαν στον ουρανό τρία λαμπερά, χρώματος πορτοκαλί, ιπτάμενα αντικείμενα.

Τα συγκεκριμένα ιπτάμενα αντικείμενα που ήταν ορατά δια γυμνού οφθαλμού αν και βρίσκονταν σε μεγάλο ύψος, ήταν εντελώς αθόρυβα, και εξαφανίστηκαν σε κλάσματα δευτερολέπτων.

Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες εξιστορώντας την εμπειρία τους, άκουσαν και μια άλλη ανάλογη ιστορία οι οποία όμως είχε συμβεί τρείς δεκαετίες νωρίτερα, στην ίδια ακριβώς περιοχή!

Κάτοικος της Νέας Χώρας, είχε ανάλογη εμπειρία καθώς περπατούσε  με φίλο του, στο τέρμα της οδού Σελίνου, πριν όμως περίπου 30 χρόνια.

Μάλιστα και εκείνος για τρία ιπτάμενα αντικείμενα χρώματος πορτοκαλί, τα οποία εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν σε κλάσματα δευτερολέπτων.

Τελικά, τι λέτε; Μας επισκέπτονται κάθε τριάντα χρόνια; Αν το κάνουν πάντως για να δουν την εξέλιξη μας, μάλλον θα απογοητευθούν….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook