Χανιά | Ζητείται χώρος για γήπεδο κρίκετ!

χανιά-ζητείται-χώρος-για-γήπεδο-κρίκε-260154

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, συνάντηση του Δ.Σ του Αθλητικού Συλλόγου «ΜΙΝΩΙΤΕΣ» με τον αντιδήμαρχο Χανίων, Υπεύθυνο για θέματα Αθλητισμού, κ. Μ. Αδοντάκη.

Στα πλαίσια της συνάντησης έγινε παρουσίαση των στόχων του Συλλόγου από τον Πρόεδρο κ. Ν. Φουρναράκη και συζητήθηκαν τα οφέλη που προκύπτουν για τα Χανιά από τις δραστηριότητες του Συλλόγου , τόσο όσον αφορά στις αθλητικές επιδόσεις των αθλητών , όσο και στην προβολή των Χανίων, μέσω των Πανελλήνιων και Διεθνών διοργανώσεων κρίκετ και ποδοσφαίρου σάλας που θα διοργανώσει ο σύλλογος στην πόλη μας.

Συζητήθηκαν ιδιαίτερα , οι δυνατότητες εξεύρεσης χώρου για την δημιουργία γηπέδου κρίκετ, χώρου στέγασης των γραφείων του Συλλόγου και χώρου προπονήσεων για το καλοκαιρινό camp των νεαρών αθλητών.

Ο κ. Αδοντάκης έδειξε θετικός σε προτάσεις που διαμορφώθηκαν από τη συζήτηση, ευχήθηκε Καλή Επιτυχία στον Σύλλογο και στο νεοκλεγμένο ΔΣ και αναμένεται αγαστή συνεργασία του Δήμου Χανίων με τον νεοσύστατο Σύλλογο «ΜΙΝΩΙΤΕΣ».

Στη συνάντηση, εκτός από το ΔΣ του συλλόγου, παραβρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων, καταγόμενος από τη Σούδα, κ. Μιχάλης Βλαχάκης, πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook