Χανιά | Ευχαριστήριο Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων τεχνικής κολύμβησης

χανιά-ευχαριστήριο-συλλόγου-γονέων-κ-185873

nox_texnikiΟ Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ευχαριστεί τους παλιούς αθλητές του τμήματος,  τους κυρίους  Ηλία Παπαδάκη και Νίκο Μαλανδράκη, για την βοήθεια και συνεισφορά τους στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Παρότι η κοινωνία μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση υπάρχουν άνθρωποι που σε κάθε δυσκολία ή ανάγκη που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, ανταποκρίνονται άμεσα για την ενίσχυσή της.

Με αυτή μας την επιστολή θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κυρίους Παπαδάκη Ηλία (Ασφαλιστικές Υπηρεσίες) και Μαλανδράκη Νίκο (PC TECH) οι οποίοι πρόσφεραν την αγωνιστική ενδυμασία όλων των αθλητών μας που συμμετείχαν στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2014 το οποίο διεξήχθη στα Χανιά, καθώς και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2014 το οποίο έγινε στην Θεσσαλονίκη.

Θα θέλαμε να ξέρουν ότι η ομάδα μας τους γνώρισε σαν αθλητές (παλαιοτέρα) και συνεχίζει να τους θεωρεί αθλητές της ακόμα και σήμερα, αφού νιώθουμε ότι αγωνίζονται ακόμα μαζί μας με τον δικό τους τρόπο.

Ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλές δουλείες, ό,τι καλύτερο με υγεία για εσάς, την οικογένειά σας και τους συνεργάτες σας.

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

Με εκτίμηση,

H Πρόεδρος

Σαλεβουράκη Κυριακή».

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook