Χανιά | Ευχαριστήρια από τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου στον Περιφερειάρχη για τα έργα στο γήπεδο

χανιά-ευχαριστήρια-από-τον-αθλητικό-ό-596818

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Αρναουτάκη Σταύρο,ο οποίος κατόπιν αιτήματος της Προέδρου, κ. Μπικάκη Μαρίας, ενέκρινε και υπέγραψε δεύτερη χρηματοδότηση ύψους 300.000 € για το υποέργο «Αναβάθμιση Αγωνιστικού Χώρου», μετά και την υπογραφή του πρώτου υποέργου «Τοποθέτηση ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου», στο πλαίσιο του τεχνικού δελτίου του 2014.

Κρίνουμε απαραίτητο να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Βουλγαράκη Απόστολο, ο οποίος πίστεψε στην αναγκαιότητα του έργου και σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να προχωρήσει προς υπογραφή το παραπάνω έργο από τον κ. Αρναουτάκη.

Με την υλοποίηση του προαναφερθέντος υποέργου θα ολοκληρωθούν οι υποδομές στίβου στο Δημοτικό Στάδιο της Κισάμου και όλη η κοινωνία της πόλης θα μπορέσει να απολαύσει τα πολλαπλά οφέλη του κλασικού αθλητισμού.

Επιπρόσθετα, το Δημοτικό Στάδιο της Κισάμου θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει αγώνες στίβου σε παγκρήτιο αλλά και πανελλήνιο επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιτευχθεί η συνολικότερη προβολή και θα δημιουργηθούν περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης της Κισάμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook