Χανιά | Ευχαριστήρια ανακοίνωση Βάμβουκα για την άμεση επέμβαση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στις πυρκαγιές

χανιά-ευχαριστήρια-ανακοίνωση-βάμβο-717411

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας εκφράζει τις ευχαριστίες του, στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή τους στις πυρκαγιές που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες τον Νομό Χανίων.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Χανίων:

“Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Διοικητή Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Μαραγκάκη και τον Διοικητή Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χανίων, Πύραρχο κ. Δημοσθένη Μπουντουράκη για την άψογη καθοδήγησή των πυροσβεστικών δυνάμεων, που επέδειξαν πραγματική αυτοθυσία και επαγγελματισμό στην κατάσβεση των πυρκαγιών στο Νομό Χανίων, οι οποίες απείλησαν ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική και νιώθουμε, τηρουμένων των αναλογιών, τυχεροί που στην περιοχή μας, οι πυρκαγιές είχαν ως συνέπεια μόνο υλικές ζημιές, καθώς αποφύγαμε τα χειρότερα, με την καθοριστική συνδρομή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.

Εκείνο που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι απαιτείται να επενδύσουμε σε περαιτέρω σύγχρονα μέσα πυροπροστασίας, εναέρια και επίγεια, ώστε να αντιμετωπίζονται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα τέτοιου είδους πυρκαγιές.”

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook