Χανιά | Εργασίες σε εξέλιξη για το βιολογικό της Κισάμου

χανιά-εργασίες-σε-εξέλιξη-για-το-βιολο-68852

viologikos__mainΣε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τον βιολογικό καθαρισμό της Κισάμου που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια, αλλά δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος πιο νωρίς.

Ηδη, τέσσερα συνεργεία στο Καστέλι σκάβουν δρόμους για να περάσουν τα δίκτυα του βιολογικού.

Ερωτηθείς ο δήμαρχος, Γεώργιος Μυλωνάκης, για το έργο αυτό, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Οντως ξεκίνησε ένα σημαντικό έργο, το σημαντικότερο μπορώ να πω με τον βιολογικό καθαρισμό για την περιοχή της Κισάμου, το οποίο βέβαια με την παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής επεκτείνεται μέχρι τον Πλάτανο και μέχρι τα Νοπήγια.

Για να επισκέπτονται ακόμα περισσότεροι άνθρωποι από εδώ και πέρα την περιοχή μας πρέπει να εξασφαλίζουμε ανάλογες συνθήκες για να μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι το μπάνιο τους σε καθαρή θάλασσα σ’ ένα καθαρό περιβάλλον.

Έχουμε ταξινομήσει έτσι τα συνεργεία, ώστε οι εργασίες που άρχισαν να μην εμποδίσουν την τουριστική περίοδο και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Το έργο αυτό, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, πρέπει να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο νωρίς έτοιμο έτσι όπως εργάζονται τα συνεργεία των τεσσάρων εργολάβων που ανέλαβαν την ολοκλήρωση του έργου».

 

Πηγή : Χανιώτικα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook