Χανιά | Επιτέλους ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Παλιό Τελωνείο

χανιά-επιτέλους-ολοκληρώνονται-οι-ερ-705909

Μπορεί τον περασμένο Οκτώβριο να έγινε η λαμπρή τελετή ονοματοδοσίας του Παλιού Τελωνείο σε θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» παρουσία του ίδιου του μουσικοσυνθέτη, όμως είναι γνωστό πως λάθη και παραλείψεις στις αρχικές μελέτες, έχουν αφήσει το έργο ανολοκλήρωτο.

Την προηγούμενη Τετάρτη, ο Δήμος Χανίων προκήρυξε τον σχετικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για την αποπεράτωση του χώρου, με προϋπολογισμό 393.000 ευρώ, κόστος που θα καλυφθεί από ίδιους πόρους του Δήμου.

Πρόκειται να εκτελεστούν οικοδομικές εργασίες όπως, κατασκευή εσωτερικών κουφωμάτων, διαμόρφωση βοηθητικών χώρων σκηνής, βελτίωση χρωματισμών, επέκταση καθισμάτων και κατασκευή τυποποιημένων ερμαρίων, πάγκων Πληροφοριών- Εισιτηρίων κ.λ.π.

Επίσης θα εκτελεστούν Η/Μ εργασίες που αφορούν στην τοποθέτηση ανελκυστήρα ΑμεΑ, στην εγκατάσταση ηχητικού συστήματος θεάτρου κ.λ.π.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών είναι η 17η Ιουλίου ενώ η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε εννέα μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Επιτέλους ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Παλιό Τελωνείο

  1. Ελπίζουμε στις εργασίες που εναπομένουν να περιλαμβανεται είτε η απομάκρυνση είτε η κάλυψη των κακογουστων στεγαστρων από λαμαρίνα στην οροφή του κατα τα άλλα όμορφου κτιρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook