Χανιά | Επιτέλους «ανάσανε» ο Πλατανιάς | «Τέζαρε» τον Λεβαδειακό στα Περιβόλια

χανιά-επιτέλους-ανάσανε-ο-πλατανιά-640605

Επιτέλους νίκη για τον Πλατανιά! Οι Χανιώτες επικράτησαν με 1-0 του Λεβαδειακού στα Περιβόλια και «ανάσαναν» μετά τον Σεπτέμβριο, αποφεύγοντας έτσι τις 12 σερί ήττες. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στην τρέχουσα σεζόν και πρώτη εντός έδρας.

Ιδιαίτερα κρίσιμο ήταν το σημερινό παιχνίδι για τη χανιώτικη ομάδα, η οποία χρειαζόταν το «τρίποντο» για πολλούς λόγους. Και για να πάρει μια «ανάσα», αλλά και να ανέβει ψυχολογικά. Επίσης, «ανάσα» πήρε και ο προπονητής της, Μανουέλ Ρόκα, ο οποίος βρισκόταν σε δύσκολη θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν λίγες, αλλά καλές φάσεις για να ανοίξουν το σκορ, με τον Πλατανιά να έχει περισσότερες, αλλά η πιο επικίνδυνη ήταν για τους Βοιωτούς. Το δοκάρι του Γιουσούφ στο 18′.

Ωστόσο, η ουσία για τους Χανιώτες ήρθε στο δεύτερο 45λεπτο, όπου στο 79’, ύστερα από μακρινή μπαλιά ο Πετρόπουλος έκανε κοντρόλ και στη συνέχεια ο Φαβάρο πήγε να διώξει, αλλά στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Επασί.

Έτσι, ο Πλατανιάς πήρε τη νίκη και έφτασε τους 9 βαθμούς, ελπίζοντας έστω και με λίγες ελπίδες για παραμονή.

Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα): Κλάγιτς, Βάντερσον, Κασάλιτσα (46’ Κασάλιτσα), Πετρόπουλος, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Δημούτσος, Αγγελόπουλος (78’ Ουές), Μάλσα, Ντικαμονά (46’ Στάμου), Ενσικουλού.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Φάβαρο, Λεονάρντο, Μητρόπουλος, Ομπιόρα (81’ Σαβαντογκό), Σουμπίνιο (71’ Νιάσε), Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης, Γιουσούφ.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook