Χανιά | Επικοινωνιακά τερτίπια της Δημοτικής Αρχής Πλατανιά καταγγέλλει ο Μανώλης Ντουντουλάκης

χανιά-επικοινωνιακά-τερτίπια-της-δημ-237472

Για έργα τα οποία θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής της δημοτικής αρχής του δήμου Πλατανιά, κάνει λόγο με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μανώλης Ντουντουλάκης.

Ο κ. Ντουντουλάκης σημειώνει μεταξύ άλλων πως «στόχος κατά τα φαινόμενα, είναι η πάγια τακτική που ακολουθείται λίγο πριν την διενέργεια των εκλογών, ο δήμος να αποτελέσει ένα απέραντο εργοτάξιο με έργα της τελευταίας στιγμής, με πόρους οι οποίοι συνειδητά ‘’δεσμεύτηκαν’’ προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τους επόμενους μήνες.»

Η ανακοίνωση:

Παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα μια επικοινωνιακή έξαρση για τα τεκταινόμενα στον Δήμο Πλατανιά, η οποία κατά την γνώμη μου σηματοδοτεί την έναρξη της προεκλογικής περιόδου με σειρά δράσεων, παρεμβάσεων, έργων κ.λπ. και όπως φαίνεται θα ενταθεί το επόμενο διάστημα μέχρι τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η δραστηριότητα αυτή αποτελεί τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής Πλατανιά και του δημάρχου κ. Μαλανδράκη, με στόχο τον αποπροσανατολισμό των δημοτών σε σχέση με τον ελλιπή σχεδιασμό και κατά συνέπεια, το ελλιπές έργο των προηγούμενων ετών. Στόχος κατά τα φαινόμενα, είναι η πάγια τακτική που ακολουθείται λίγο πριν την διενέργεια των εκλογών, ο δήμος να αποτελέσει ένα απέραντο εργοτάξιο με έργα της τελευταίας στιγμής, με πόρους οι οποίοι συνειδητά ‘’δεσμεύτηκαν’’ προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τους επόμενους μήνες.

Αυτή η τακτική δεν είναι πρωτόγνωρη για τον δήμο Πλατανιά, θα έλεγα ότι είναι η βασική αρχή της δημοτικής πλειοψηφίας, τα αποτελέσματα της οποίας δυστυχώς είναι ορατά στην καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών. Θα ακούσουμε πολλές υποσχέσεις για πράγματα τα οποία δεν θα προλάβουν η καθυστέρησαν να γίνουν, για τα οποία βέβαια πάντα φταίει κάποιος άλλος …

Ο προγραμματισμός υποδομών ανά τομέα (πρωτογενή, δευτερογενή, τριτογενή, εκπαίδευση, κοινωνική μέριμνα κ.λπ.) για τον δήμο Πλατανιά, κατά την γνώμη μου θα πρέπει να βασίζεται σε τρείς άξονες: στον βραχυπρόθεσμο, στον μεσοπρόθεσμο και στον μακροπρόθεσμο όχι αόριστα  όπως μέχρι σήμερα γίνεται, αλλά με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα τα οποία πρέπει να τηρούνται.

Επιπρόσθετα, τα έργα υποδομής και ειδικά της δημοτικής οδοποιίας, της άρδευσης και της ύδρευσης και οι συντηρήσεις τους, επιβάλλεται να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο με σχεδιασμό και οργάνωση.

Πραγματικά είναι λυπηρό για έναν δήμο με τις δυνατότητες του δήμου Πλατανιά, να ακολουθούνται αναχρονιστικές λογικές που στόχο έχουν να “θαμπώσουν” τους δημότες με γνώμονα την υφαρπαγή της ψήφου τους.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook