Χανιά | «Επανάληψη» του περσινού τελικού στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

χανιά-επανάληψη-του-περσινού-τελικ-327052

Πέρυσι, στις 28 Φεβρουαρίου ο Άρης Βουκολιών νίκησε τον Άρη Σούδας με 2-1 στην παράταση και πήρε το Κύπελλο Χανίων. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στις 17 του Φεβρουαρίου αυτή τη φορά, καθώς το σύνολο του Χρήστου Παπαδογιάννη επικράτησε με 2-0 του Κρητικού Αστέρα στη Μοναχή Ελιά.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο από άποψη θεάματος και το 0-0 ήταν το σκορ, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σουχλάκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ να χρίζεται σκόρερ, αλλά ο διαιτητής είδε παράβαση και το ακύρωσε. Στο 53΄ο Ντούπη, ο οποίος είχε περάσει πριν λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην περιοχή του Κρητικού Αστέρα και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Λίγο πριν το τέλος οι γηπεδούχοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν στη λάθος πλευρά, με αποτέλεσμα το τελικό 2-0 να διαμορφωθεί με αυτογκόλ.

Κρητικός Αστέρας: Κουτσοδόντης, Σκύλο, Δασκαλάκης, Μαρκάκης, Χαϊντούτης, Χαραλαμπάκης, Αγγελάκης, Βασιλείου, Καβάθι, Γαρυφαλλής.

Άρης Βουκολιών: Συροκάκης, Τσιόλας, Παπακαστρήσιος, Παπιδάκης, Στρατουδάκης, Γανωτής, Βούρας, Τερεζάκης, Κοκάκης, Σουχλάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook