Χανιά | Επίσκεψη Σταθάκη στον Αποκόρωνα

χανιά-επίσκεψη-σταθάκη-στον-αποκόρων-175994

stathakisΣυνάντηση με τον Δήμαρχο Αποκορώνου κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη και μέλη της Δημοτικής Αρχής είχε ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης.

Σε σχετικό δελτίο αναφορικά με την επίσκεψη και τις συναντήσεις του κ. Σταθάκη στον Αποκόρωνα σημειώνονται τα παρακάτω:

«Ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Χανίων Ανδρέα Παπανδρέου και στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, συναντήθηκε στο Δημαρχείο Αποκορώνου με τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Κουκιανάκη και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν α) η υποστελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας και η συνακόλουθη δυσκολία εκπόνησης μελετών και υλοποίησης έργων, β) η διαχείριση του νερού του Αποκόρωνα και η ανάγκη ελέγχου της από τον Δήμο, αντίθετα σε κάθε σκέψη ιδιωτικοποίησής της, γ) η αξιοποίηση δημοτικών κτιρίων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρώην Δημαρχείο στον Κουρνά στο οποίο η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει να στεγάσει Κέντρο Υγείας και σταθμό του Ε.Κ.Α.Β., σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες, δ) ο Β.Ο.Α.Κ. και η ασφαλής μετακίνηση οχημάτων και πεζών κι ε) η ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής.

Ο κ. Σταθάκης δεσμεύτηκε να συνδράμει τη νέα Δημοτική Αρχή στην προσπάθεια ανάπτυξης του Αποκόρωνα, διαπιστώνοντας το δύσκολο έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που καλείται χωρίς πόρους και στήριξη από την κεντρική διοίκηση να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.»

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook