Χανιά | Επίσκεψη Μαρίας Τσόκα στο ορφανοτροφείο «Στέγη Κοριτσιού»

χανιά-επίσκεψη-μαρίας-τσόκα-στο-ορφαν-141023

tsoka1Στο Ορφανοτροφείο «Στέγη Κοριτσιού», που λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου στα Χανιά, βρέθηκε σήμερα η κα. Μαρία Τσόκα, σύζυγος του υποψήφιου περιφερειάρχη, κ. Σεραφείμ Τσόκα, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ορφανοτροφείο, από τον ιερέα, πατέρα Εμμανουήλ Δερμιτζάκη και την κα. Σημανταράκη.

tsoka2Το Ορφανοτροφείο, φιλοξενεί 20 κορίτσια και διαθέτει 12 άτομα προσωπικό. Η κα. Τσόκα ενημερώθηκε για το έργο που παράγεται αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Στέγη με πρώτο και κύριο το οικονομικό, καθώς το κόστος λειτουργίας του εξυπηρετείται αποκλειστικά από τις δωρεές των πιστών του Ιερού Ναού και από διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις.

Παράλληλα, ο πατέρας Εμμανουήλ Δερμιτζάκης και οι εργαζόμενοι στο Ορφανοτροφείο, αναφέρθηκαν και στο θέμα της επικινδυνότητας του κεντρικού δρόμου, πάνω στον οποίο εδρεύει το Ορφανοτροφείο, λόγω μειωμένης ορατότητας. Οι άνθρωποι του κέντρου, προτείνουν την μονοδρόμηση της οδού Περιβολιών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook