Χανιά | Επίθεση της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων» στο απερχόμενο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου

χανιά-επίθεση-της-αγωνιστικής-συνερ-256898

Σφοδρή επίθεση στον συνδυασμό «Έμποροι των Χανίων» κάνει με σχετική της ανακοίνωση ο νικητής συνδυασμός στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου, «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων», με σχετική του ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Συνάδελφοι –σες

Καταρχήν έχουμε τονίσει  κατ επανάληψη και κύρια μέσα από  την δράση μας και την καθημερινή μας στάση ζωής  ότι ο αντίπαλος μας δεν είναι ο έμπορος , ο εργαζόμενος της διπλανής πόρτας ανεξάρτητα από τις πολιτικές του επιλογές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξανά τους εμπόρους που αναγνώρισαν την πολύχρονη δράση της Πασεβε αλλά και της Αγωνιστικής Συνεργασίας Έμπορων  που κινείτε σε ένα πιο ευρύ φάσμα μέσα στην κοινωνία των Χανίων.

Κοινή συνισταμένη μας  είναι η μαζική μαχητική δράση απέναντι σε αυτούς που θέλουν να μας βάλουν λουκέτο .

Τίποτα στην μακρόχρονη ιστορία του ανθρώπου δεν κατακτήθηκε χωρίς αγώνες και πολλές φορές με μεγάλες θυσίες. Αυτό δεν μπορείτε να το σβήσετε από την μνήμη του κόσμου .  Γιατί ο κόσμος  έχει και  μνήμη και εμπειρία.

Αλήθεια πόσες προτάσεις  και σε ποια κατεύθυνση έκανε η απερχόμενη πλειοψηφία του   δ.σ (Έμποροι των Χανίων) για μαζικές  κοινές διεκδικήσεις  με τους εργαζόμενους και τους αγρότες του νομού μας; Δεν είναι τυχαία η απαξίωση του συλλόγου στα μάτια των συναδέλφων .

Αλήθεια αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι των λαών και της δικαιοσύνης ;Δεν είναι μια ένωση των τραπεζών και των μονοπωλίων ; Δεν έχουν σκοπό  με κάθε τρόπο να μας  βγάλουν από την μέση για δικό τους κέρδος ;

Η απελευθέρωση των επαγγελμάτων , του ωραρίου η αβάσταχτη φορολογία κ.α μας οδηγούν στο λουκέτο στην εξόντωση. Εμείς  είμαστε απέναντι τους . Αυτό εσείς το  θεωρείται κομματικοποίηση ;

Ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από δήθεν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια

Εμείς παίρνουμε θέση , μαζί με τους πολλούς που παράγουν τον πλούτο σε αυτή την κοινωνία  εναντία στους λίγους  στα μονοπώλια και στις πολυεθνικές.

Εσείς όλα αυτά τα χρόνια με τη στάση σας και τη δράση σας  τα συμφέροντα ποιων  εξυπηρετούσατε  ;  Με τους δήθεν διαλόγους σπείρατε αυταπάτες στους συναδέλφους  τους διώξατε από τον σύλλογο. Δεν θέλουμε οι συνάδελφοι  κάθε τρία χρόνια να έρχονται μόνο για να ψηφίσουν.

Δεν  φοβόμαστε μην κολλήσουν το μικρόβιο της  συλλογικής δράσης ;

Εμείς δεν φοβόμαστε  μη τυχόν και μάθει ο μικρός έμπορος και ο αυτοαπασχολούμενος  να διεκδικεί συλλογικά  την αξιοπρέπεια και την ζωή του . Εμείς συνάδελφοι θέλουμε μαζί  να παλέψουμε να κάνουμε τον σύλλογο όργανο  διεκδίκησης προς όφελος των έμπορων και του χανιώτικου λαού .Γιατί θέλουμε ένα σύλλογο μαζικό μαχητικό διεκδικητικό στο πλευρό της πλειοψηφίας των έμπορων των Χανίων.

Αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα  και οι πολιτικές που τα δημιουργούν.

Συνάδελφοι πάρτε θέση, στη μεριά του αγώνα για την επιβίωση μας, για την αξιοπρέπεια μας .»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook