Χανιά | Επίθεση στον Εμπορικό Σύλλογο από την ΟΕΒΕΝΧ για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις

χανιά-επίθεση-στον-εμπορικό-σύλλογο-α-0

Επίθεση στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων με αφορμή τη διενέργεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, κάνει με ανακοίνωση της η Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνών και Εμπόρων.

Η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις γιατί ενώ εξηγήσαμε κατά την διάρκεια σύσκεψης στην Αντιπεριφέρεια πως έχουν νομοθετηθεί τα πράγματα αυτοί εγκλωβισμένοι στις ιδεολογίες τους και στην στείρα αντιπολίτευση κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία ο Αντιπεριφερειάρχης πρέπει να ορίσει δύο(2) ενδιάμεσες εκπτωτικές περιόδους ανά έτος.

Η πρόταση μας, ως ΟΕΒΕΝΧ, είναι οι ενδιάμεσες να γίνουν στο τέλος τακτικών εκπτώσεων, δηλαδή από 1-15/9 και από 1-15/3, που ούτως ή άλλως τα καταστήματα πραγματοποιούν παραδοσιακά, χρόνια τώρα προσφορές.

Φυσικά υπάρχει αίτημα και από εμάς για κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Αγαπητοί συνάδελφοι, η απειρία, ο ερασιτεχνισμός και οι ιδεοληψίες της διοίκησής του ΕΣΧ που ζητά απλά την κατάργηση χωρίς να προτείνει το χρονικό διάστημα θα έχει ως αποτέλεσμα την συνέχιση των ενδιάμεσων όπως είναι τώρα δηλαδή 1-15/11 και 1-15/5.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν ποιος με τις πράξεις του -που δεν είναι η πρώτη φορά- ευνοεί τις πολυεθνικές και τα πολυκαταστήματα.

Όχι μόνο δεν προστατεύει και δεν βοηθάει τους μικρούς εμπόρους όπως λέει αλλά με τις ιδεοληψίες τους, την μόνιμη αντίδραση τους σε όλα βοηθούν τα μεγάλα καταστήματα.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook