Χανιά | Επίθεση και σε δεύτερο μέλος της Φιλοζωικής

χανιά-επίθεση-και-σε-δεύτερο-μέλος-της-77313

AstynomiaZoonΘύμα ξυλοδαρμού από τον νεαρό άνδρα ιδιοκτήτη του βενζινάδικου της AVINστο Βαμβακόπουλο Χανίων, έπεσε και ο κύριος Ροζάκης, επειδή νοιάστηκε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα δύο σκυλιά – φύλακες της επιχείρησης μετά την Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο.).

Ευτυχώς, σήμερα, ο άνδρας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο ξυλοδαρμός του κ. Ροζάκη

Όπως αναφέρεται στην μήνυση που κατέθεσε ο κ. Ροζάκης, καταγγέλλοντας τον ξυλοδαρμό του:

«Πήγεε με το μηχανάκι του στον χώρο του πρατηρίου της AVINκαι έδωσε στο νεαρό άνδρα ένα φυλλάδιο του Δήμου Χανίων, το οποίο εξηγεί αναλυτικά τις συνθήκες που ο νόμος επιβάλλει να τηρούνται για να είναι ένα κατοικίδιο φροντισμένο.

Ο οξύθυμος άνδρας – που μοιράζει σφαλιάρες από ‘δω και από εκεί – χωρίς δεύτερη κουβέντα του έριξε μπουνιά στο πρόσωπο. Όταν ο ηλικιωμένος άνδρας, που τρέχει βοηθώντας ανήμπορα ζώα, τον ρώτησε γιατί τον χτύπησε, εκείνος του επιτέθηκε ξανά με αποτέλεσμα να πέσει κάτω από το μηχανάκι και να πλακωθεί από αυτό.

Όπως ήταν πεσμένος στο έδαφος ο νταής άρχισε να τον κλωτσάει με τα πόδια με αποτέλεσμα να παρέμβει ένα πελάτης του βενζινάδικου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος.

Ο ηλικιωμένος άνδρας έντρομος καβάλησε το μηχανάκι και έφυγε ενώ ο νταής έτρεχε πίσω του για να τον προλάβει.»

Σύλληψη

Ωστόσο, το απόγευμα της Παρασκευής, η ιστοσελίδα zoosos μετέδωσε ότι ο άνδρας συνελήφθη. Αναλυτικά αναφέρει:

Για την εγκατάλειψη του σκύλου του συνελήφθη σήμερα αλλά αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, ο νεαρός άνδρας που ξυλοκόπησε την περασμένη Δεύτερα τη Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο.), και μερικές μέρες νωρίτερα και τον Παύλο Ροζάκη, εθελοντή του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ», επειδή προσπάθησαν να βοηθήσουν τα δύο σκυλιά ζούσαν κάτω από απαράδεκτες συνθήκες στο βενζινάδικο της AVIN στην περιοχή του Βαμβακόπουλου στα Χανιά.

Σήμερα πελάτισσα του βενζινάδικου, που γνώριζε τα σκυλιά βρήκε το ένα χιλιόμετρα έξω από την πόλη αλλά αμέσως και αναγνώρισε, αφού το ένα μάτι του ζώου είναι θολό.

Αφού ενημέρωσε την κα Μπομπολάκη για το σκυλί, του οποίου η τύχη αγνοούνταν εδώ και μέρες, η πρόεδρος της Π.Φ.Π.Ο. μετέβη να δει το ζώο και στην συνέχεια πήγε στο Α.Τ. Χανίων. Εκεί κατέθεσε ξανά καταγγελία εις βάρος του άνδρα, που της επιτέθηκε αλλά αυτή τη φορά για την εγκατάλειψη του σκύλου του, που είναι ποινικό αδίκημα.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αλλά ο αρμόδιος εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο, ενώ ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί αν όντως το σκυλί του ανήκει. Ο νταής όμως αρνήθηκε ότι το ζώο αυτό είναι το δικό του.

Δεν θα δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά αναμένουμε να οριστεί δικάσιμος για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Όπως εξήγησε η κα Μπομπολάκη υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που αναγνώρισαν το σκυλί και θα καταθέσουν, ότι το έβλεπαν αλυσοδεμένο στο βενζινάδικο της AVIN στο Βαμβακόπουλο Χανίων.

Πηγή: zoosos.gr

 

 

2 thoughts on “Χανιά | Επίθεση και σε δεύτερο μέλος της Φιλοζωικής

  1. Δεν μας ενοχλουνε η ληστειες ειναι καθημερινο φαινομενο που μπαινουν στα σπιτια μας μερα μεσημερι στα χανια .παρα ασχολομαστε με σκυλακια που τα αφηνουνε ελευθερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook