Χανιά | Εξόρμηση με τον Ορειβατικό την Κυριακή για Ελαφονήσι, Κεδρόδασος, Κριό

χανιά-εξόρμηση-με-τον-ορειβατικό-την-κ-633804

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη εξόρμηση στα νοτιοδυτικά του νομού μας, για να πραγματοποιήσει εύκολη πεζοπορία στην διαδρομή Ελαφονήσι Κισάμου – Κεδρόδασος – Άγιος Ιωάννης – παραλία Αρχαίας Βγέννας – Κριός Κουντούρας, στην επαρχία Σελίνου, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018. Η εκκίνηση της πεζοπορίας θα γίνει από την παραλία του Ελαφονησίου στην επαρχία Κισάμου.

Η πεζοπορία είναι εύκολη σε καλογραμμένο μονοπάτι, τμήμα του παραλιακού μονοπατιού Ε4. Το μονοπάτι είναι βατό, χωρίς μεγάλες ανηφόρες και κατηφόρες και κινείται για πολλή ώρα κοντά στην ακτογραμμή.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής αυτής, με ωραίες εικόνες προς το καταγάλανο Λιβυκό πέλαγος και μετά την πεζοπορία θα σταματήσουν στην Παλαιόχωρα για λίγη ξεκούραση.

Η διάρκεια της πεζοπορίας θα είναι περίπου 5 ώρες, οι συμμετέχοντες όμως πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι – άρβυλο) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), ζεστό αδιάβροχο αντιανεμικό, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:45 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 05/01.

Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Μάριος Παπαδάκης και Άννα Πατσιούρα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook