Χανιά | Εξορμήσεις από τον Ορειβατικό Σύλλογο στα Λευκά Όρη

χανιά-εξορμήσεις-από-τον-ορειβατικό-σ-761556

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη και μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση στα Λευκά Όρη, για να πραγματοποιήσει εύκολη πεζοπορία μέχρι το καταφύγιο του Συλλόγου στην τοποθεσία Βόλικα, υψ. 1.400 μέτρα, στην επαρχία Κυδωνίας, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου 2018, όπου θα εορτασθούν τα 60 χρόνια από την κατασκευή του πρώτου ορειβατικού καταφυγίου στην Κρήτη.

Η εκκίνηση της πεζοπορίας θα γίνει λίγο μετά το ορεινό χωριό Κάμποι Κεραμειών Κυδωνίας, από όπου οι συμμετέχοντες θα πεζοπορήσουν σε καλογραμμένο ανηφορικό μονοπάτι, για να καταλήξουν ‘στη Βόλικα’, όπως ακριβώς λένε οι ντόπιοι την τοποθεσία αυτή.

Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια μοναδικά πανέμορφη ορεινή διαδρομή. Η πεζοπορία για την ανάβαση θα έχει διάρκεια περίπου 3 ώρες, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι – αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν, ζεστά ρούχα, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 14:30 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλ λόγου που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην μονοήμερη εξόρμηση για την εκδήλωση αυτή, πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου, για να ενημερω θούν για την ακριβή ώρα αναχώρησης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην

ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr , μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 02/11.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook