Χανιά | Ενοποίηση συλλόγων – σωματείων εργαζομένων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Κρήτης

χανιά-ενοποίηση-συλλόγων-σωματείω-233250

somateio nausta5thmosΜε μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δημοσίων Υπαλλήλων του Ναυστάθμου Κρήτης, στην οποία συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν από τους συμμετέχοντες όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα παρακάτω:

«Δυναμική, όπως αναμενόταν, αλλά και ουσιαστική ήταν η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δημοσίων Υπαλλήλων του Ναυστάθμου Κρήτης, στην οποία συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν από τους συμμετέχοντες όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το 2014, ο οικονομικός προϋπολογισμός του 2015, το διεκδικητικό πλαίσιο του Συλλόγου καθώς επίσης δόθηκε η εξουσιοδότηση από το σώμα στο ΔΣ για κινητοποιήσεις.

Το θέμα όμως που ξεχώρισε ήταν η επίσης ομόφωνη απόφαση για ενοποίηση όλων των Συλλόγων – Σωματείων των εργαζομένων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην Κρήτη σε έναν. Με την συμμετοχή του προέδρου Μονίμων Υπαλλήλων ΓΕΣ Κρήτης κ. Φουντουλάκη Γεώργιου, του προέδρου του Σωματείου «Μίνωας» της Πολεμικής Αεροπορίας Αν. Κρήτης κ. Βιδάκη Γεώργιου, του προέδρου του Συλλόγου «Ερμής» Μονίμων Υπαλλήλων Πολεμικής Αεροπορίας 115 Π.Μ κ. Κανιούρα Ευάγγελου δρομολογήθηκε επισήμως η απόφαση για την ενοποίηση σε ένα Σύλλογο και αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι απαιτούμενες νομικές και συνδικαλιστικές ενέργειες.

Στόχος μας: η δημιουργία ενός μαζικού, σύγχρονου, διεκδικητικού και προοδευτικού Συλλόγου των εργαζομένων στο ΥΠΕΘΑ στην Κρήτη με κύρια χαρακτηριστικά του, τη συμμετοχή, τη δημοκρατική διαδικασία, τον έλεγχο στις αποφάσεις, την αξιοκρατία. Έναν Σύλλογο που θα παρεμβαίνει, θα λο¬γοδοτεί και θα πρωτοστατεί στις εξελίξεις.

Όραμά μας: η ενίσχυση του πλέγματος προστασίας και σιγουριάς για το μέλλον των εργαζομένων στο ΥΠΕΘΑ στην Κρήτη.

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, συμμετείχαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) κ. Μουστάκας Χρήστος, ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ κ. Σιδέρης Βασίλειος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Πολεμικού Ναυτικού (ΣΔΥΝ) και ταμίας της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ κ. Μαυρομάτης Δημήτριος, η διευθύντρια πολιτικού προσωπικού του ΓΕΝ (Β5) κα. Παναγιωτοπούλου Σταυρούλα καθώς και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Χανίων της ΑΔΕΔΥ κ. Πετράκης Νεκτάριος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο                                                                                                        Η

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ                                                                           ΑΓΓ. ΜΑΝΤΑΛΩΖΗ»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook