Χανιά | Εκτός κινδύνου ο εργάτης του Δήμου που έπεσε από καλαθοφόρο όχημα

χανιά-εκτός-κινδύνου-ο-εργάτης-του-δήμ-363975

Εκτός κινδύνου σε Νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται ο εργαζόμενος του δήμου Χανίων ο οποίος την Τετάρτη 1 Ιουνίου τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από τον κάδο οχήματος κι ενώ εκτελούσε εργασίες αλλαγής λαμπτήρων ηλεκτροφωτισμού στα Περβόλια (δείτε εδώ).

Ειδικότερα, ο εργάτης είχε τραυματιστεί στο θώρακα και στα χέρια και από το Νοσοκομείο Χανίων, μεταφέρθηκε με αεροσκάφος C-130 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του εργαζόμενου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ξανθουδάκης σημείωσε ότι ο εργαζόμενος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε εγχείριση και στα δύο του χέρια.

Επιπλέον, σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος, ο κ. Ξανθουδάκης τόνισε ότι το σπάσιμο στο γερανοφόρο όχημα που προκάλεσε την πτώση του εργαζόμενου έγινε σε σημείο που δεν μπορούσε να προβλεφθεί ενώ πρόσθεσε ότι η έκθεση των εμπειρογνωμόνων θα δείξει τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook