Χανιά | Εκδήλωση στον Κήπο για τον μητρικό θηλασμό

χανιά-εκδήλωση-στον-κήπο-για-τον-μητρι-608000

Δεκάδες μανούλες στα Χανιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας “Φίλοι και υποστηρικτές του μητρικού θηλασμού” συμμετέχοντας στον πανελλαδικό ταυτόχρονο θηλασμό που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Ο 5ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός διοργανώθηκε σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού. Για τα Χανιά ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την ομάδα, “ΧΑΝΙΑ: Φίλοι και υποστηρικτές μητρικού θηλασμού” , διοργάνωσαν την εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό, στον δημοτικό κήπο, στις 11 το πρωί.

Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που ήθελαν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ.μ.καταμετρήθηκαν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις.Σκοπός της εκδήλωσης – γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η απενοχοποίηση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η εξοικείωση εκ νέου της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας. Η επιθυμία των μητέρων για επιστροφή στο θηλασμό, παράλληλα με το πλήθος των δυσκολιών από εξωγενείς συνήθως παράγοντες, που καλούνται να αντιμετωπίσουν, γέννησε την ανάγκη δημιουργίας τοπικών εθελοντικών υποστηρικτικών ομάδων θηλασμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook