Χανιά | Εκδήλωση με θέμα «Υγιεινή και Ασφάλεια στην Εργασία» από τον ΟΑΚ

χανιά-εκδήλωση-με-θέμα-υγιεινή-και-ασ-296726

Αύριο Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, στις 5  το απόγευμα, στα Χανιά, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. οργανώνει εκδήλωση στα πλαίσια της εφαρμοζόμενης οριζόντιας πολιτικής για την Υγιεινή και την Ασφάλεια στην Εργασία στα υλοποιούμενα έργα του οργανισμού.

Η σημαντική αυτή εκδήλωση για την ασφάλεια, οργανώνεται σε συνεργασία με τη ΔΕΗ ΑΕ (Διεύθυνση Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία) και τη στήριξη των Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Χανίων, Ρεθύμνου και των Εργατικών Κέντρων Χανίων, Ρεθύμνου.

Η εκδήλωση όπως ήδη αναφέρθηκε θα ξεκινήσει στις 17.00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων στην αίθουσα Αριστοτέλης.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Πρόεδρος του Ο.Α.Κ. Α.Ε. κ. Απόστολος Βουλγαράκης ,

Αντιπεριφερειάρχης Χανίων και ο κ. Λευτέρης Κοπάσης, Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Α.Κ. Α.Ε., Ηλεκτρολ. Μηχανολόγος MSc.

Αρχικά θα αναπτυχθεί το θέμα: «Διαχείριση της υγείας και ασφάλειας στην ΔΕΗ» από τη κ. Μαρία Τολάκη , Διευθύντρια Διεύθυνσης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία της ΔΕΗ ΑΕ, Ηλεκτρολ. Μηχανολόγος.

Ακολούθως ο κ. Γιώργος Σταυρουλάκης Αναπληρωτής Πρύτανης Πολυτεχνείου Κρήτης θα κάνει εισήγηση με θέμα: «Η ιδιαίτερη σημασία της προσήλωσης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία».

Η εκδήλωση θα κλείσει με την εισήγηση «Ο ρόλος του γιατρού εργασίας», του Ιατρού Εργασίας κ. Κουρούκλη Γιώργου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook