Χανιά | Εισήγηση για «λουκέτο» σε γνωστό κλαμπ: Σέρβιρε αλκοόλ σε 38 ανήλικους

χανιά-εισήγηση-για-λουκέτο-σε-γνωστ-245253

club_sfragisiΓια την οριστική ανάκληση άδειας πασίγνωστου νυχτερινού κλαμπ της πόλης των Χανίων, θα κληθεί να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του, μετά την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής να παραπέμψει εκεί το θέμα, λόγω της σπουδαιότητάς του.

Το συγκεκριμένο κατάστημα σφραγίστηκε για 20 ημέρες τον φετινό χειμώνα, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε σερβίρει αλκοόλ σε έξι ανήλικους. Αμέσως μετά το άνοιγμά του, σε επόμενο έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών, διαπιστώθηκε ότι είχαν σερβίρει αλκοόλ σε 38 ανήλικους, δύο από τους οποίους κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Μετά από αυτά, υπάρχει εισήγηση από την αρμόδια επιτροπή (τοπικής οικονομικής ανάπτυξης) που στηρίζεται σε εισήγηση της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, η οποία καλεί την Δημοτική Αρχή να προχωρήσει σε οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος. Ειδάλλως, αν αποφασιστεί προσωρινή αντί για οριστική αφαίρεση, πρέπει να αιτιολογείται το γιατί.

Το θέμα συζητήθηκε το μεσημέρι στην επιτροπή ποιότητας ζωής και αποφασίστηκε να διαβιβαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, λόγω της σοβαρότητάς του.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Εισήγηση για «λουκέτο» σε γνωστό κλαμπ: Σέρβιρε αλκοόλ σε 38 ανήλικους

  1. Από την στιγμή που ήδη έχει τιμωρηθεί με 20ήμερο κλείσιμο,δεν θα έπρεπε να ξέρουν-κυρίως-οι γονείς ποιό είναι αυτό το…Bar?Και αν γίνει αφαίρεση αδείας,είναι δυνατόν να ξαναλειτουργήσει με την άδεια να είναι στο όνομα του…μπαμπά ή της μαμάς?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook