Χανιά | Είχε το χωράφι για να καλλιεργεί χασίς o 26χρονος

χανιά-είχε-το-χωράφι-για-να-καλλιεργεί-441519

Συνελήφθη, την Τρίτη το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (15.05.2018) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Χανίων αγροτεμάχιο στο οποίο καλλιεργούντο επιμελώς εννέα (9) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης και συνελήφθη ο 26χρονος κατά το χρόνο πραγματοποιούσε εργασίες στην εν λόγω καλλιέργεια.

Επιπλέον σε έρευνα που διενεργήθηκε σε παρακείμενο υπαίθριο χώρο τον οποίο χρησιμοποιούσε ο 26χρονος για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

(φωτό αρχείου)

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook