Χανιά | Δύο μήνες χωρίς γιατρό οι κάτοικοι των Μεσκλών

χανιά-δύο-μήνες-χωρίς-γιατρό-οι-κάτοικ-132771

giatroi-eopyy1Σε σειρά καταγγελιών προβαίνει ο Αγροτικός Σύλλογος Μεσκλών, με αφορμή την έλλειψη γιατρού στην περιοχή, αλλά και την αφαίρεση των κοινόχρηστων βρυσών.

Συγκεκριμένα, και σε ο,τι αφορά το θέμα του γιατρού ο Σύλλογος αναφέρει πως «εδώ και δύο μήνες τα Μεσκλά και τα γύρω ορεινά χωριά έχουν μείνει χωρίς γιατρό και  οι χωριανοί αναγκάζονται να κατεβαίνουν στα Χανιά και να πληρώνουν 10 ευρώ συν τα έξοδα μετακίνησης κάθε μήνα για να γράφουν τα απαραίτητα για αυτούς φάρμακα»

Στις καταγγελίες του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Καταγγελία για την έλλειψη γιατρού

-Εδώ και δύο μήνες τα Μεσκλά και τα γύρω ορεινά χωριά έχουν μείνει χωρίς γιατρό, οι χωριανοί αναγκάζονται να κατεβαίνουν στα Χανιά και να πληρώνουν 10 ευρώ συν τα έξοδα μετακίνησης κάθε μήνα για να γράφουν τα απαραίτητα για αυτούς φάρμακα. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και απαιτούμε από τις αρμόδιες αρχές να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να υπάρχει γιατρός στο χωριό.

Καταγγελία για την αφαίρεση των κοινόχρηστων βρυσών,

-Καταγγέλλουμε την αφαίρεση των κοινόχρηστων βρυσών, η οποία μόνο προβλήματα φέρνει στους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού.  Απαιτούμε να επανατοποθετηθούν οι βρύσες του χωριού άμεσα.

Επίσης είναι ζήτημα δημόσιας υγείας η κατάσταση με τους κάδους απορριμμάτων οι οποίοι βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και χρειάζονται άμεση αντικατάσταση.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook