Χανιά | Δόθηκαν τα τρόφιμα στις άπορες οικογένειες από τον Δήμο Κισσάμου | Photos

χανιά-δόθηκαν-τα-τρόφιμα-στις-άπορες-ο-474602

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, με πρωτοβουλία του Δήμου Κισσάμου, ο οποίος συμμετέχει στο Επισιτιστικό πρόγραμμα του Ταμείου Επισιτιστικής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ), δόθηκαν την Παρασκευή (22/12) το πρωί στο παλιό Δημαρχείο Δραπανιά του Δήμου Κισσάμου. Μια πρωτοβουλία του Δήμου Κισσάμου που επιθυμεί να ανακουφίσει και να δώσει χαρά αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, σε άπορους συνανθρώπους μας.
kissamos-3Παράλληλα, ήταν σημαντική και η συνεισφορά Δημοτών της Κισσάμου που συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
kissamos-2Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βασίλης Γλαμπεδάκης ανέφερε: Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ευαισθησία του. Ο Δήμος Κισσάμου θα κάνει ό,τι μπορεί για να δίνει χαρά και ανακούφιση σε άπορους συνανθρώπους μας. Καλά Χριστούγεννα και Καλές γιορτές σε όλους.

Η Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου Κισσάμου, Κάλλη Γρηγοριάδη έκανε την εξής δήλωση: Το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε πέρυσι και πηγαίνει πάρα πολύ καλά και η διάρκεια του θα είναι μέχρι το 2020. Πρόκειται για επιχειρησιακό πρόγραμμα και κάθε μήνα έρχονται τρόφιμα και έρχονται οι οικογένειες και τα παραλαμβάνουν. Έχουμε μεγάλη συμμετοχή. Είναι εγγεραμμένες 45 οικογένειες. Το θετικό είναι ότι έχουν ευαισθητοποιηθεί όλοι οι Δημότες της Κισσάμου, οπότε αυτό μας δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Την Επιτροπή που έχει υπό την ευθύνη της τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελούν οι Μαρία Κωνσταντουδάκη, Κάλλη Γρηγοριάδη, Αργυρώ Βαρουχάκη και Βίκυ Μαρακάκη. Την εποπτεία της παραπάνω ενέργειας έχει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βασίλης Γλαμπεδάκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook