Χανιά | Δωρεάν ισπανικά και σεμινάρια για πολιτισμό και επιχειρηματικότητα στο Media Lab

χανιά-δωρεάν-ισπανικά-και-σεμινάρια-γ-125831

media labΗ Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, ανταποκρινόμενη στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του κοινού της και σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων, πραγματοποιεί για τους αναγνώστες της – και όχι μόνο, σεμινάρια στο χώρο του Media Lab της Βιβλιοθήκης.

Τα σεμινάρια, τα οποία θα γίνονται εκ περιτροπής, ξεκίνησαν το μήνα Νοέμβριο, ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί με επιτυχία το 1ο με θέμα: «Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων» (25 ώρες), με τον αρχιτέκτονα Μανώλη Σέγκο.

Συνεχίζεται το σεμινάριο “Νέες Τεχνολογίες: Δημιουργία Ιστοσελίδας”, (50 ώρες), που ξεκίνησε 11 Δεκεμβρίου 2014, με τον καθηγητή πληροφορικής, Γιάννη Κουρκουνάκη.

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, ξεκινά το σεμινάριο Γλώσσα & Επικοινωνία: «Ισπανικά για τον τουρισμό» (Α1-Ᾱ2) 25 ώρες, με την εκπαιδεύτρια, Βελονάκη Χαρούλα.

Η Διδακτική Ενότητα “Ισπανικά για τον τουρισμό (Α1)” απευθύνεται σε ενήλικες, που απασχολούνται ή επιθυμούν να απασχοληθούν στον τουριστικό τομέα, με σκοπό τη δυνατότητα επικοινωνίας σε θέματα καθημερινότητας στον εργασιακό χώρο.

Στόχοι του προγράμματος σε επίπεδο γνώσεων είναι, μέσω κατάλληλων λεξικογραμματικών επιλογών, οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να συστηθούν, να περιγράφουν τοποθεσίες, αντικείμενα και πρόσωπα, να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια, ωράριο καταστημάτων, τιμές προϊόντων και υπηρεσιών, διαμονή, διασκέδαση και ψυχαγωγία, αξιοθέατα, καιρικές συνθήκες, να περιγράφουν μια παρελθοντική ή μελλοντική πράξη.

Διευκρινίζεται ότι για τη συμμετοχή στα σεμινάρια τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας, βάσει των συμπληρωμένων αιτήσεων, που κατατέθηκαν στο χώρο της Βιβλιοθήκης. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα, που θα ακολουθήσουν:

-Οικονομία-Επιχειρηματικότητα: Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση (25 ώρες)

-Οικονομία-Επιχειρηματικότητα: Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα – e-επιχειρείν (25 ώρες)

-Πολιτισμός & Τέχνη: Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής (50 ώρες)

-Πολιτισμός & Τέχνη: Τοπική Ιστορία (25 ώρες)

-Πολιτισμός & Τέχνη: Εικαστικό Εργαστήρι (50 ώρες)

-Πολιτισμός & Τέχνη: Εργαστήρι μουσικής (50 ώρες)

-Πολιτισμός & Τέχνη: Εργαστήρι δημιουργίας Βίντεο (50 ώρες)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook