Χανιά | Δωρεάν για όλους φέτος η φοίτηση στους παιδικούς σταθμούς του ΔΟΚΟΙΠΠ

χανιά-δωρεάν-για-όλους-φέτος-η-φοίτηση-538789

Την πλήρη απαλοιφή των τροφείων για όλες τις εισοδηματικές κατηγορίες οικογενειών έχει αποφασίσει να εφαρμόσει ο Δήμος Χανίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΔΟΚΟΙΠΠ για το σχολικό έτος 2017 – 2018, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr.

Η σχετική απόφαση ελήφθη από το ΔΣ του ΔΟΚΟΙΠΠ και έχει στόχο την οικονομική ανακούφιση των δημοτών από το οικονομικό βάρος της μηνιαίας συνδρομής, αφορά όλους τους σταθμούς του Δήμου και πρόκειται να τεθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να ισχύσει από Σεπτέμβρη.

Στο μεταξύ, η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες ενώ φέτος, για πρώτη φορά, τα αποτελέσματα πρόκειται να δημοσιευθούν μετά τα μέσα Αυγούστου, ώστε να γνωρίζουν ήδη οι οικογένειες εάν έχουν γίνει δεκτές στις θέσεις του ΕΣΠΑ και να αποφευχθεί το μπάχαλο των περασμένων ετών.

Πατήστε ΕΔΩ για τις αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, προωθούνται και κάποιες αλλαγές στην μοριοδότηση των αιτούντων με τρόπο ώστε να δίνεται προτεραιότητα στα παιδιά των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων, τα οποία είναι αποκλεισμένα από το ΕΣΠΑ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook