Χανιά | Δικάζεται ξανά ο ειδικός φρουρός για την σεξουαλική επίθεση σε 27χρονη

χανιά-δικάζεται-ξανά-ο-ειδικός-φρουρό-636880

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης, ήταν προγραμματισμένη να συζητηθεί την Πέμπτη το πρωί η υπόθεση του 34χρονου σήμερα ειδικού φρουρού από το Ρέθυμνο που έχει καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό και την απόπειρα βιασμού σε βάρος 27χρονης τον Νοέμβριο του 2012.

Η πολύκροτη υπόθεση είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη της Κρήτης κατά την εκδίκασή της σε πρώτο βαθμό τον Οκτώβριο του 2013, με τον δικαστήριο να κρίνει ομόφωνα ένοχο τον ειδικό φρουρό (ψήφοι 7-0) επιβάλλοντας ποινή 13 ετών, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

ΕΔΩ: Ρέθυμνο | Βαριά καμπάνα για τον ειδικό φρουρό που βίασε μια 27χρονη

Μάλιστα, η έφεση δεν είχε αναστέλλουσα δύναμη, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να φυλακιστεί. 4,5 χρόνια μετά, έχοντας εκτίσει το 1/3 της ποινής του έκανε αίτηση αποφυλάκισης η οποία έγινε δεκτή και περιμένει να δικαστεί ξανά.

Ο ίδιος ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου είχε υποστηρίξει πως είχε δεσμό με την συγκεκριμένη κοπέλα, κάτι που όμως δεν έπεισε το δικαστήριο, καθώς δεν προέκυψε από καμία άλλη μαρτυρία.

Παράλληλα, είχε ενοχοποιηθεί και για άλλη υπόθεση βιασμού σε βάρος Φινλανδής πολίτη, η οποία όμως δεν προσέφυγε στην δικαιοσύνη.

Η χθεσινή αναβολή δόθηκε λόγω κωλύματος των δικηγόρων υπεράσπισης ενώ η νέα δικάσιμος αναμένεται να οριστεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Δικάζεται ξανά ο ειδικός φρουρός για την σεξουαλική επίθεση σε 27χρονη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook