Χανιά | Διανομή των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν στο 4ο Φεστιβάλ Κινηματόγραφου

χανιά-διανομή-των-τροφίμων-που-συγκεν-455812

Στην διανομή των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια του 4ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε κοινωνικές δομές πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Όπως είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, η σημερινή δράση αποτελεί υποχρέωση μας προς τους φορείς που πραγματοποιούν διανομή τροφίμων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε ότι αφορά το Φεστιβάλ και τα σινεμαθήματα σημείωσε ότι μια πολύ πετυχημένη διοργάνωση που θα συνεχιστεί και ελπίζεται πως κάθε χρόνο θα γίνεται καλύτερη, με στόχο να πάρει πανελλήνιες διαστάσεις.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπό την πλευρά της η αντιδήμαρχος Χανίων κα Βαρβάρα Περράκη τόνισε ότι ένα τέτοιο φεστιβάλ απευθύνεται στην αισθητική, την παιδεία και την αλληλεγγύη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ κ. Μανώλης Κελαϊδής Γραμματέας  του Πνευματικού Κέντρου Χανίων είπε πως σήμερα βλέπουμε το κοινωνικό αποτέλεσμα του 4ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, ενώ τέλος από την πλευρά του ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Ματθαίος Φραντζεσκάκης σημείωσε πως η διανομή των τροφίμων σε κοινωνικές δομές αποτυπώνει τον κοινωνικό χαρακτήρα του φεστιβάλ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook