Χανιά | Διαμαρτυρία για τις συνθήκες κράτησης των μεταναστών στην Παλιά Ηλεκτρική | Photos

χανιά-διαμαρτυρία-για-τις-συνθήκες-κρ-505367

Κινητοποίηση προκειμένου να αναδείξουν τις συνθήκες κράτησης, υπό τις οποίες κρατούνται οι μετανάστες στους χώρους της Παλιάς Ηλεκτρικής, αλλά και να ζητήσουν να αφεθούν ελεύθεροι πραγματοποίησαν το μεσημέρι μέλη της ΚΕΕΡΦΑ καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων των Χανίων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε δήλωση του το μέλος της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή κ. Στέλιος Γιαννούλης είπε μεταξύ άλλων πως «ο λόγος που είμαστε εδώ είναι πως την ίδια στιγμή που στα Χανιά, υποδεχόμαστε αυτούς που κάνουν τους βομβαρδισμούς, την ίδια στιγμή κρατάμε φυλακισμένους τα θύματα αυτών των πολέμων, χωρίς την δυνατότητα να βγουν ούτε καν έξω.»

metanastes- keerfa 2Ο κ. Γιαννούλης είπε πως η κυβερνητική πολιτική της Ελλάδας πηγαίνει μαζί με τις πολιτικές και τις επιλογές της Ε.Ε και εξασφαλίζει την ομαλή υλοποίηση της συμφωνίας με την Τουρκία.

Τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ ζήτησαν να μπουν μέσα στο χώρο της Παλιάς Ηλεκτρικής και να δουν δώσουν ρούχα στους πρόσφυγες αλλά για κάτι τέτοιο έπρεπε να υπάρχει συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Διαμαρτυρία για τις συνθήκες κράτησης των μεταναστών στην Παλιά Ηλεκτρική | Photos

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ;;; ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ»» ;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook