Χανιά | Διήμερη εξόρμηση στα Αστερούσια από τον Ορειβατικό Σύλλογο

χανιά-διήμερη-εξόρμηση-στα-αστερούσι-430922

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη εξόρμηση στα ανατολικά Αστερούσια Όρη, «στο άγνωστο φοινικόδασος του Αγίου Νικήτα», στα νότια του νομού Ηρακλείου, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Οκτωβρίου 2017.

Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση αυτή, θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω δραστηριότητες, το Σάββατο θα πεζοπορήσουν στην διαδρομή  οικισμός Αχεντριά – Τούρκου Λάκκος – φοινικόδασος Αγίου Νικήτα – μοναστήρι Αγίου Νικήτα, ενώ την Κυριακή θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο σχετικά εύκολες πεζοπορίες, είτε να πεζοπορήσουν προς τον οικισμό Μαριδάκι και από εκεί στον Τσούτσουρο, είτε να διασχίσουν το κοντινό Λιγιοφάραγγο μέχρι το Μαριδάκι και από εκεί να συναντήσουν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, που θα έχουν φτάσει στον οικισμό του Τσούτσουρου.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν είτε στους ξενώνες της μονής, είτε στο ύπαιθρο, οπότε οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ατομικά εφόδια διανυκτέρευσης με υπνόσακο.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr., μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 26/10. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Γεώργιος Πενθερουδάκης και Ελευθερία Λουπασάκη.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook