Χανιά | «Δεν σώζονται όλοι οι ασθενείς που καταλήγουν στα Νοσοκομεία» Τι πρότεινε ο Εισαγγελέας για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη

χανιά-δεν-σώζονται-όλοι-οι-ασθενείς-π-506897

Δεν βλέπει ιατρικές ευθύνες για τον θάνατο της Στέλλας Ακουμιανάκη ο Εισαγγελέας Εφετών που πρότεινε την απαλλαγή των δύο γιατρών, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια δια παραλείψεως. Για τον 39χρονο νεαρό, πρότεινε ενοχή για άμεση συνεργεια σε βιασμό που τέλεσε άλλος.

Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων ενώ το απόγευμα αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Πάντως ο Εισαγγελέας διαχώρισε πληρως τους δυο κατηγορούμενους γιατρούς, υπιστηριζοντας πως έχει πειστεί ότι ο πρώτος δεν ειχε καμία ανάμειξη με το περιστατικό. Για τον δεύτερο, είπε πως δεν διαπίστωσε παραλείψεις και κάλεσε το Δικαστήριο εάν αποφασίσει να τον καταδικάσει να εντοπίσει τις συγκεκριμένες ενέργειές του που οδήγησαν στον θάνατο.

«Δεν σώζονται όλοι οι ασθενείς που καταλήγουν στα Νοσοκομεία» σχολίασε μεταξύ άλλων, θέλοντας να πει πως κάνεις δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν η πορεία του κοριτσιού προς τον θάνατο ήταν προδιαγεγραμμένη ή μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

zarpanews.gr

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook