Χανιά | Δεν μας σώζει τίποτα! Δείτε κατάσταση στον κόμβο Σταλού- Γαλατά | Photos

χανιά-δεν-μας-σώζει-τίποτα-δείτε-κατά-523782

Νέες εικόνες από μια ακόμη απαράδεκτη κατάσταση, σε μια από τις πλέον τουριστικές περιοχές των Χανίων και συγκεκριμένα στον κόμβο Σταλού- Γαλατά.

Όπως φαίνεται πολύ καλά και στις σχετικές φωτογραφίες, κάποιοι αδιάφοροι συμπολίτες μας μετέτρεψαν το συγκεκριμένο σημείο σε χωματερή, φιλοδοξώντας με τον τρόπο αυτό να… «διαφημίσουν» την περιοχή και τον τόπο.

Και φυσικά για να «δέσει το γλυκό» κόλλησε σε αυτή την απαράδεκτη νοοτροπία και συμπεριφορά, η αδιαφορία των υπηρεσιών του δήμου Χανίων, οι οποίες, παρά τις σχετικές εκκλήσεις για μια ακόμη φορά δεν ανταποκρίνονται.

Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι στο zarpanews.gr:

«Ντροπή τους, μετά από πολλά παράπονα, τηλέφωνα , καταγγελίες η κατάσταση χειροτερεύει και αδιαφορούν προκλητικά οι υπεύθυνοι! Γιορτές τα άφησαν εκεί και μάζεψαν τα υπόλοιπα από τους γειτονικούς κάδους…

Μπάζα, στρώματα ,καρέκλες ,ξύλα ,κλαδιά ,δέντρα ,και οτιδήποτε υπάρχει εκεί δίπλα σε ένα παραιτημένο κοντέινερ όπου μετατρέπει ένα πολύ όμορφο σημείο των Χανίων  με τουριστικό ενδιαφέρον σε χώρο – χωματερής ,χαβούζα , και εστία μόλυνσης!! Αίσχος  και Ντροπή !!

Μας κάνουν να ντρεπόμαστε για τη γειτονιά μας και τη χώρα μας! Ακόμη και ο δρόμος αυτός για να φτάσει κάποιος στον παραλιακό δρόμο (παλαια Εθνική οδό Χανίων -Κισσαμου) είναι σαν βομβαρδισμένος με άπειρες λακκούβες κρατήρες,   σπασίματα σε τραγική κατάσταση..»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook