Χανιά | Δεν θα ξαναδιεκδικήσει την Πρυτανεία του Πολυτεχνείου ο Βασίλης Διγαλάκης

χανιά-δεν-θα-ξαναδιεκδικήσει-την-πρυτ-472076

Σε έναν μικρό απολογισμό των πεπραγμένων του προχώρησε σήμερα ο Πρύτανης, Βασίλης Διγαλάκης, στο πλαίσιο της τελετής απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης & Διδακτορικών Διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο ΚΑΜ (ΕΔΩ).

«Φέτος είναι η τέταρτη και τελευταία μας χρονιά γιατί είχαμε πει από την αρχή ότι θα είμαστε στη Διοίκηση για μία θητεία» τόνισε και αναφέρθηκε στην αξιολόγηση του ιδρύματος που ολοκληρώθηκε και κατέταξε το πολυτεχνείο Κρήτης στην ψηλότερη δυνατή βαθμίδα.

Αναφέρθηκε στους τομείς της εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα, της έρευνας, τονίζοντας πως διπλασιάστηκαν τα ερευνητικά προγράμματα από 150 το 2012 στα 390 το 2015, ανέπτυξε τις «πράσινες» δράσεις του Ιδρύματος τα τελευταία χρόνια και στάθηκε ιδιαίτερα στην καινοτομία. «Μιλάμε συκγκεκριμένα για την μεταφορά της γνώσης στην οικονομία που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συνδεθεί ένα Πανεπιστήμιο με την κοινωνία. Θέλουμε να διευκολύνουμε την μεταφορά τεγχολογίας, από την έρευνα στην οικονομία» τόνισε και ανέπτυξε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Πολυτεχνείου στο τομέα αυτόν και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook