Χανιά | Δεν θα είναι υποψήφιος ο Αρτέμης Κουτσαυτάκης | Τι άλλαξε την τελευταία στιγμή

χανιά-δεν-θα-είναι-υποψήφιος-ο-αρτέμης-74010

koutsaftakisΔεν θα είναι υποψήφιος τελικά στις προσεχείς εκλογές ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Υποστράτηγος Αρτέμης Κουτσαυτάκης.

Με σχετική του ανακοίνωση ο κ. Κουτσαυτάκης κάνει γνωστούς τους λόγους που τον υποχρεώνουν να μην συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές στην Κίσαμο με το συνδυασμό του νυν και υποψηφίου δημάρχου κ. Γιώργου Μυλωνάκη.

Παράλληλα όμως σημειώνει πως αντί του ιδίου υποψήφιος θα είναι ο γιος του Μανώλης.

Η ανακοίνωση του κ. Κουτσαυτάκη σημειώνει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πριν λίγες ημέρες σε ανακοίνωσή μου ανέφερα ότι μετά την αναγκαστική αποστρατεία μου από την ελληνική αστυνομία αποφάσισα να προσφέρω στην τοπική κοινωνία μέσα από ένα άλλο ρόλο στον δήμο Κισσάμου με τον συνδυασμό του Γιώργου Μυλωνάκη.

Μετά από νομική διερεύνηση τυχόν κωλυμάτων μου, προέκυψε ότι για να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος προαπαιτούνταν μια δική μου παραίτηση οριακά λίγες ημέρες πριν την τυπικά οριστική αποστράτευσή μου. Έπειτα από συνεννόηση και με τον κ. Μυλωνάκη αποφάσισα να μην καταθέσω υποψηφιότητα με αυτούς τους όρους, ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος με προέτρεψε για άλλη μια φορά να διεκδικήσω την δικαίωση μου από τα όργανα του Σώματος.

Η απόφασή μου αν και δύσκολη ήταν αυτονόητη. Επιθυμώ την ηθική και ουσιαστική μου δικαίωση για μια άδικη απόφαση. Επιδιώκω επίσης με όλες τις δυνάμεις μου το καλό και την ευημερία του τόπου μου από όποια θέση και αν κληθώ να το πράξω .

Έχοντας την δυνατότητα να γνωρίζω και πέρα από τα όρια της Κισσάμου τον παγκρήτιο θαυμασμό για τα επιτεύγματα του δήμου μας, νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος και επιθυμώ να συνεισφέρω και με τις δικές μου δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια δίπλα στον σημερινό δήμαρχο κ. Μυλωνάκη.

Ενημερώνω λοιπόν τους πολίτες της Κισσάμου ότι θα αναλάβω ως πολίτης οποιοδήποτε ρόλο μου ανατεθεί από τον Δήμαρχο, γιατί ένα τυπικό κώλυμα δεν μπορεί να περιορίσει την μεγάλη μου επιθυμία αλλά και τις δυνατότητές μου να προσφέρω.

Επίσης δηλώνω ότι τώρα ο αγώνας μου θα είναι διπλός, καθώς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη θα είναι ο γιός μου Μανόλης Κουτσαυτάκης. Μια υποψηφιότητα που πέρα από τους συμβολισμούς της, είναι και ιδιαίτερα ουσιαστική γιατί ο Μανόλης Κουτσαυτάκης είναι φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πατρών και οι γνώσεις του σχετίζονται άμεσα με τις ανάγκες του δήμου.

Για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι δεν ανταγωνίζομαι κανένα, αλλά αγωνίζομαι και εγώ και ο γιός μου για το καλό του τόπου μας που χωρίς αμφιβολία είναι η επανεκλογή του Γιώργου Μυλωνάκη.

Με εκτίμηση

Αρτέμης Κουτσαυτάκης

Υποστράτηγος Ε.Α. εν αποστρατεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι δημοτικές, περιφερειακές εκλογές και οι ευρωεκλογές στην πατρίδα μας. Οι εκλογές αποτελούν μια εξαιρετικά σημαντική διαδικασία, το αποτέλεσμα της οποίας καθορίζει ουσιαστικά την καθημερινότητά και το περιβάλλον μας για μεγάλο χρονικό διάστημα . Γι’αυτό θεωρώ ότι όλοι οι πολίτες οφείλουμε να είμαστε ενεργοί και παρόντες σε αυτή την κρίσιμη συμμετοχική διαδικασία, προσφέροντας, καθένας από εμάς όπως δύναται.

Ως εκ τούτου, αποφάσισα να στηρίξω τον Δήμο Κισσάμου, τον συνδυασμό «Κίσσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη» και τον νυν και υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Μυλωνάκη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν αποδείξει με το έργο τους και τη δημόσια παρουσία τους ότι αξίζουν και μπορούν να τα καταφέρουν σε κάθε είδους πρόκληση. Σε κάθε περίπτωση , εγώ, θα μάθω πολλά αλλά και θα προσφέρω όπου και όποτε κληθώ, με στόχο να δω την Κίσσαμο, να συνεχίσει την επιτυχημένη αναπτυξιακή, πολιτισμική και οικονομική πορεία.

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ Κουτσαυτάκης του Αρτεμίου

Φοιτητής Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών

Πανεπιστημίου Πατρών»

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook