Χανιά | Δεν θα γίνει η Λαϊκή Αγορά της Τετάρτης

χανιά-δεν-θα-γίνει-η-λαϊκή-αγορά-της-τε-292666

Με δυναμικές κινητοποιήσεις απειλούν έμποροι και παραγωγοί των λαϊκών αγορών εάν ο Δήμος επιμείνει στην απόφασή του για χωροθέτηση της λαϊκής της Τετάρτης (Παχιανά) στην οδό Λευκών Ορέων.

Σήμερα έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο, ζητώντας να ισχύσει η αρχική απόφαση της αρμόδιας επιτροπής που χωροθετεί τη λαϊκή στη Μανουσογιαννάκηδων. Θυμίζουμε πως η απόφαση αυτή άλλαξε από το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας που άκουσε και έκανε δεκτές τις αντιδράσεις κατοίκων της οδού για παρεμπόδιση εισόδου στα σπίτια τους και προβλήματα καθαριότητας. Έτσι, η κοινότητα πρότεινε την οδό Λευκών Ορέων και στη συνέχεια το δημοτικό συμβούλιο έκανε δεκτή την πρόταση.

Από τη μεριά τους, εμποροι και παραγωγοί καταγγέλουν την απόφαση ως παράνομη, αφού, όπως λένε, πάρθηκε εν αγνοία τους. Η Λευκών Ορέων, όπως υποστηρίζουν είναι ένας δρόμος παντελώς ακατάλληλος, στο έλεος του καιρού (δεν έχει οικοδομές από τη βόρεια πλευρά) πολύ στενός και μακρυά από τον αστικό ιστό των Παχιανών.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, η αυριανή λαϊκή αγορά δεν θα πραγματοποιηθεί ενώ για το θέμα θα συνεδριάσει εκ νέου την Παρασκευή, η επιτροπή ποιότητας ζωής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook