Χανιά | Δεν άφησε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τον Βιρβιδάκη να πάει με το C-130 στην Κάρπαθο

χανιά-δεν-άφησε-το-υπουργείο-εθνικής-ά-252467

virvidakisΔεν επέτρεψαν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στον πρώην Βουλευτή της Ν.Δ πρώην Υφυπουργό Ανάπτυξη και πρώην δήμαρχο Χανίων να ταξιδέψει με το C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας για να μεταβεί στην Κάρπαθο για το μνημόσυνο του Κώστα Ηλιάκη.

Την καταγγελία κάνει με σχετική του γραπτή δήλωση ο κ. Βιρβιδάκης αναφέροντας:

«Εφέτος, όπως κάθε χρόνο από το 2007 μέχρι σήμερα, σχεδίαζα να μεταβώ στην Κάρπαθο για τις εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη. Ζήτησα από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα να με εντάξει στην αποστολή του δήμου Χανίων αφού διετέλεσα Δήμαρχος Χανίων για 8 χρόνια και αφού επί δημαρχίας μου και με εισήγηση μου έγινε αδελφοποίηση των δήμων Χανίων και Καρπάθου με αφορμή την ηρωική πράξη του Κώστα Ηλιάκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Χανίων για την απόφαση του να αποτελέσω μέλος της αποστολής του δήμου Χανίων.

Ενημερώθηκα από τον αρμόδιο υπάλληλο του δήμου Χανίων ότι το μεσημέρι της Δευτέρας 25/5/2015 θα μου γνωστοποιήσουν σε ποιο από τα δύο C-130 που θα φύγουν από την Ελευσίνα την Τρίτη 26/5/2015 θα επιβιβαστώ. Πράγματι, το μεσημέρι της Δευτέρας πληροφορήθηκα από το δήμο Χανίων ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τους ενημέρωσε πως θα αναχωρήσω με το C-130 που θα φύγει από την Ελευσίνα στις 9.45 το πρωί της Τρίτης. Όμως, το βράδυ της Δευτέρας (λίγες ώρες πριν την πτήση) από το αρμόδιο γραφείο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκα ότι δεν θα ταξιδέψω με το C-130 για Κάρπαθο. Όταν ρώτησα γιατί άλλαξε η απόφαση, μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν τον λόγο.

Είναι η πρώτη φορά από το 2007 που δεν θα παρευρεθώ στην κεντρική εκδήλωση για τον ήρωα σμηναγό Κώστα Ηλιάκη. Σεβόμενος την μνήμη του αλλά και τον Δήμο Χανίων (στην αποστολή του οποίου συμμετείχα) παραθέτω απλά τα γεγονότα χωρίς σχόλια.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook