Χανιά | Δεκάδες συμμετοχές στο 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Τένις Κόκκινου Γηπέδου | Photos

χανιά-δεκάδες-συμμετοχές-στο-1ο-παγκρή-357038

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών από τα Χανιά και την υπόλοιπη Κρήτη πραγματοποιήθηκε το 1ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα τένις Κόκκινου Γηπέδου που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Ζ’ Ενωση Κρήτης. Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 10 Απριλίου το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, με τα παιδιά να πλημμύρισαν με τα νιάτα και τη ζωντάνια τους τα γήπεδα τένις.

Ειδικότερα, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διάφορα παιχνίδια, έχοντας τη βοήθεια εξειδικευμένων προπονητών.

IMG_3853

Από πλευράς Ο.Α. Χανίων, ο προπονητής Μανώλης Δολιανίτης, σημείωσε ότι: «Οι συμμετοχές των παιδιών ήταν σε σύνολο 67 και χωρίστηκαν σε ομάδες των πέντε-έξι ατόμων παίζοντας περίπου από τέσσερις συναντήσεις το καθένα. Στο τέλος μάλιστα έγινε και ένα διαδραστικό παιχνίδι. Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας, για παιδιά ηλικίας από 6-8 ετών και πιστεύω ότι πήγαμε πολύ καλά. Τόσο τα παιδιά όσο και εμείς μείναμε ευχαριστημένοι».

Η προπονήτρια από την ομάδα του Ηράκλειο Ο.Α.Α., Νικολέτα Λιονή, τόνισε: «Ήρθαμε με εννέα συμμετοχές με παιδιά από Πρώτη έως Δευτέρα Δημοτικού. Το επίπεδο ήταν πάρα πολύ καλό και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Lioni

H προπονήτρια Νικολέτα Λιονή.

Στο Ηράκλειο το επίπεδο είναι πάρα πολύ καλό και τα παιδιά ξεκινούν ολοένα και από μικρότερη ηλικία. Στην αρχή ξεκινούν κινητικά με το άθλημα και όσο μεγαλώνουν, τα εξειδικεύουμε περισσότερο στο τένις».

Επίσης, από τον Ο.Α. Σούδας, η προπονήτρια Κατερίνα Τσιτσιριδάκη τόνισε ότι: «Τα τελευταία χρόνια το τένις στα Χανιά έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα και ειδικά σε αυτές τις ηλικίες χάρη και στη βοήθεια κατάλληλων μέσων τα παιδάκια παίζουν με μικρές ρακέτες και με εύκολες μπαλίτσες. Διασκεδάζουν, αγαπούν αυτό που κάνουν, συμμετέχουν ενεργά στα τουρνουά σε όλη την Κρήτη και μέσα από αυτά έχουν την ευκαιρία να γνωρίζουν το τένις και να απολαμβάνουν γενικώς την κάθε στιγμή σαν γιορτή.

Tsitsiridaki-Hatzigeorgiou

Οι προπονήτριες του Ο.Α. Σούδας.

Έτσι, οι συμμετοχές και ο κόσμος που έρχεται κάθε χρόνο στα γήπεδα, αυξάνεται», ενώ από την δική της πλευρά, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου επίσης από την ομάδα της Σούδας, σχολίασε: «Προσπαθούμε από τις μικρές ηλικίες να βάλουμε τα παιδιά σιγά-σιγά στο κλίμα. Έχουμε δημιουργήσει τμήμα από 4 ετών για να μπουν στη διαδικασία και ευελπιστούμε να τους αρέσει και να συνεχίσουν».

IMG_3838

Η απονομή των μεταλλίων στα παιδιά έγινε από τον κ. Πλατιά. 

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει το ζαχαροπλαστείο “ΜΟΝΤΕΡΝΟ” και τον κύριο Ταμπακόπουλο για την προσφορά των σάντουιτς στα παιδιά. Επίσης, να σημειωθεί ότι όλα τους έλαβαν όλα από ένα μετάλλιο, το οποίο τους απένειμε ο έφορος τένις του ΟΑΧ, κύριος Ευστάθιος Πλατιάς.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

IMG_3836

IMG_3834

IMG_3844

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook