Χανιά | Δανειολήπτρια ιδιωτική υπάλληλος, νίκησε την Τράπεζα | Δεν θα πληρώσει τίποτα

χανιά-δανειολήπτρια-ιδιωτική-υπάλλη-274711

Ευνοϊκή ήταν η Προσωρινή Διαταγή, με αρ.139/2016, για δανειολήπτρια Ιδιωτική υπάλληλο, χωρίς ακίνητη περιουσία ,που χορήγησε η Ειρηνοδίκης Χανίων, όπου όρισε καμία καταβολή δόσης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης πρόκειται:

Για Ιδιωτική υπάλληλο ,διαζευγμένη , μητέρα ,δύο ενηλίκων τέκνων.

Το συνολικό χρέος της δανειολήπτριας είναι 18.981,35 ευρώ, σε καταναλωτικό δάνειο, σε μία τράπεζα ως οφειλέτρια και η οποία δήλωσε ενώπιον του Ειρηνοδικείου των Χανίων ότι, αδυνατεί να ανταποκριθεί σε δόση μεγαλύτερη των 40 ευρώ μηνιαίως, παρά ταύτα.

Επί της ουσίας.

Εισοδήματα που διαθέτει η οφειλέτρια

Μισθός 600 ευρώ ,ως Ιδιωτικός υπάλληλος

Περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει η οφειλέτρια

-Κανένα ακίνητο περιουσιακό στοιχείο

Το Ειρηνοδικείο των Χανίων , αφού έλαβε υπόψη του,το περιεχόμενο της αίτησης και αυτά που εξέθεσαν προφορικά οι πληρεξούσιοι δικηγόροι και τα επιδειχθέντα έγγραφα, της χορήγησε Προσωρινή Διαταγή ,με το παρακάτω περιεχόμενο.

1)Δέχεται , το αίτημα χορήγησης , Προσωρινής Διαταγής.

2)Διατάσσει , την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων, κατά της αιτούσας

3)Διατάσσει , την διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας της , μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης.

4)Ορίζει μηδενικές δόσεις για το διάστημα από την δημοσίευση της παρούσας και μέχρι την συζήτηση της κύριας αίτησης.

Συμπερασματικά, για την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , η χορηγηθείσα Προσωρινή Διαταγή ,από το Ειρηνοδικείο Χανίων είναι σημαντική , για την δανειολήπτρια ,είναι σύμφωνα με τις διατάξεις και το πνεύμα του Νόμου Κατσέλη, (ν.3869/2010 καθώς η δικαστής κατανοώντας την οικονομική δυσκολία που βιώνει η οικογένεια της οφειλέτριας αφού καλείται να επιβιώσει με το ελάχιστο εισόδημα αφού μένει σε σπίτι με ενοίκιο των 250 ευρώ/μήνα,δέχτηκε την αίτηση εντάσσοντας την στην εν λόγω νομοθεσία και διατάζοντας στην μη καταβολή δόσεων.

Για ενημέρωση , ένταξη στον νόμο Κατσέλη, κάθε υπερχρεωμένος ,μπορεί να έρχεται σε επαφή με την Ένωση, καθημερινά, στα τηλ.2821092306, 2821092666 και 2842020140.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook