Χανιά | Δέκα μέρες τουμπαρισμένος κάδος στη Χρυσοπηγή! Photos

χανιά-δέκα-μέρες-τουμπαρισμένος-κάδο-454594

Έναν κάδο απορριμάτων που έχει γυρίσει «τούμπα» μετατρέποντας τον γύρω χώρο σε «χωματερή» συναντά κάθε πρωί εδώ και δέκα μέρες συμπολίτης μας, όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr.

kadosΠρόκειται για τον δρόμο που συνδέει τις οδούς Νεροκούρου και Χρυσοπηγής, έξω από την Διεύθυνση Μεταφορών και Συγκοινωνιών.

«Δεν ζω στην περιοχή, αλλά περνάω καθημερινά από εκεί με το αυτοκίνητό μου. Σήμερα όμως δεν άντεξα, σταμάτησα κι έβγαλα τις φωτογραφίες.

Καλά, δεν ενοχλείται κανείς από τους περιοίκους με το θέαμα; Επειδή τέλειωσε η τουριστική περίοδος και οι ξένοι έφυγαν, εμείς οι ντόπιοι ιθαγενείς πρέπει να αποδεικνύουμε το επίπεδο του πολιτισμού μας; O Δήμος τί κάνει;  Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, δίπλα στον αναποδογυρισμένο κάδο υπάρχουν άλλοι δύο, οι οποίοι αδειάζονται κανονικά, κανείς όμως υπάλληλος καθαριότητας δε βάζει το χεράκι του (εδώ και δέκα μέρες), να σηκώσει τον πεσμένο και να συμμαζέψει λίγο. Παρεμπιπτόντως, σήμερα που έβγαλα τις φωτογραφίες, μου ήρθε και ο λογαριασμός της ΔΕΗ με την ένδειξη «Για το Δήμο Χανίων πληρώνετε 55 Ευρώ». Με εικόνες σαν κι αυτή δε νομίζω ότι τα λεφτά μου πιάνουν τόπο…» μας γράφει.

Ποιος μπορεί να του δώσει απαντήσεις;

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook